MHP'nin ilk mitingi Elazığ'da

MHP'nin kampanyası netleşti. İlk mitingini 18 Mart'ta Elazığ'da yapacak olan MHP "Bu ülke için bir yeminimiz var, vazgeçilemez" sloganını kullanacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın partisinin referandum programına ilişkin yazılı açıklama yaptı.

Açıklamasında partisinin neden 'evet' dediğine değinen Yalçın; "MHP'nin anayasa değişikliğine 'evet' demesinin iki ana sebebi vardır. Biri, MHP'nin 48 yıllık mücadelesinde milletin bekası için bütün varlığını ortaya koyacağına dair ettiği yemin, diğeri de 15 Temmuz'da ortaya çıkan diriliş ve silkiniş hamlesiyle 7 Ağustos'ta billurlaşan Yenikapı Ruhu'nun sürdürülmesi zaruretidir." değerlendirmesinde bulundu.

MHP'nin miting takvimini de paylaşan Yalçın, ilk etkinliğin 18 Mart'ta Elazığ'da gerçekleştirileceğini duyurdu. İstanbul mitingi ise 9 Nisan'da yapılacak.

"Bu ülke için bir yeminimiz var, vazgeçilemez"

Yalçın, kampanya için 3 müzik parçasının da bestelendiğini, bunların "Türkiye İçin Evet", "Yeminim Var", "Şimdi Evet Haydi Türkiye" olduğunu ifade etti.

MHP'nin kampanya sürecinde, "Bu ülke için bir yeminimiz var, vazgeçilemez" sloganıyla hareket edeceğini ifade eden Yalçın, bu cümlede ifade bulan ruhun, milliyetçi-ülkücü hareketin yaklaşık elli yıl önce aziz Türk milletine verdiği sözün bugüne yansıması olduğuna işaret etti.

Bu konularda ilginizi çekebilir
MHP