Nissan ilk üçü hedefliyor

Nissan Otomotiv Türkiye Satış Müdürü Andaç, 2011'de yüzde 2.5 civarında bir pazar payı hedeflediklerini söyledi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

DÜZCE - Nissan Otomotiv Türkiye Satış Müdürü İbrahim Anaç, bu yılı 12 bin 500 araç satışı yaparak kapatmayı, gelecek yıl ise yüzde 2,5 civarında pazar payı öngördüklerini söyledi.

Anaç, Nissan Otomotiv Bölge Koordinatörü Taner İlk ve Nissan Türkiye Bayiler Konsey Başkanı Nurettin Bostanoğlu ile Düzce'de açılacak Düzce Nissan Plaza'yı ziyaret etti.

Ziyaret sonrası açıklama yapan Anaç, Nissan'ın küresel anlamda agresif büyüme hedefleri olan bir marka olduğunu bildirdi.

Özellikle bu büyümeyi yeni ürünler, kaliteli satış ve servis noktaları açarak gerçekleştirmeye çalıştıklarını belirten Anaç, şöyle konuştu:

"Bu anlamda diğer markalardan farklı olduğumuzu söylemek yanlış olmaz. Özellikle son 6 aydır piyasaya sunduğumuz üç modelle gerçekten bu büyüme hedeflerimizde oldukça örtüşür durumda. Düzce'de yıllık 300-350 adet arasında bir satış gerçekleştirmeyi hedefliyoruz. Tabii burada önemli olan sadece satıştaki tesisimiz değil, aracı sattıktan sonra müşteri memnuniyetini sağlayacağımız servis çok önemli. Nitekim Düzce'de çok güzel bir servisimiz var.

Bizim için çok hızlı geçen 2010, iyi bir yıldı. Yaklaşık 12 bin 500 araç satışıyla yılı kapatacağız ve pazar payımızı da artırmış olacağız. 2011 yılındaki hedefimiz çok daha agresif, yüzde 2,5 civarında bir pazar payı öngörüyoruz. Dolayısıyla çok ciddi bir büyüme hedefini yakalıyoruz. Ancak bizim için esas olan satmak değil, kaliteli satış yapmak. Müşteri memnuniyetinde de Türkiye'de ilk üç marka arasında yer almayı hedefliyoruz."

Nissan Düzce Plaza Yönetim Kurulu Başkanı Şemsi Durdu da kısa sürede plazayı hizmete sunacaklarını ifade ederek, "Bizim için en az otomobil satmak kadar müşteri memnuniyeti de önemli. Kalitesi ve kendisinden söz ettiren bir firmayız. Gelişen Düzce'de Nissan'ın satış ve servisinin açılışını yapacağız" diye konuştu.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir