O görüntülere dayanamadı!

Berkin Elvan'ın vurulduğu olaylara ilişkin görüntüleri ilk kez izleyen Berkin'in annesi Gülsüm Elvan, gözyaşlarını tutamayarak fenalaştı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANKARA - CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün, Berkin Elvan'ın babası Sami Elvan ve annesi Gülsüm Elvan ile basın toplantısı düzenledi.

CHP'li Aygün, iki dakikalık görüntülerde, 14 yaşında bir çocuğun nasıl planlanarak sinsice katledildiğinin görüldüğünü ifade ederek, görüntüleri izletmeye başladı. 

Görüntüleri izleyen anne Elvan, ağlamaya başladı. Gözyaşlarını tutamayan ve fenalaşan anne, salon dışına çıkarıldı.

"Çiçek ilgileneceğini söyledi"

Basın toplantısında konuşan CHP'li vekil Aygün, Berkin'in anne ve babası ile birlikte dün TBMM Başkanı Cemil Çiçek'le görüştüklerini ifade ederek, "Cemil Çiçek ilgileneceğini söyledi. Sözlerin değil eylemlerin takipçisi olacağız. Bu polislerin isimlerinin bir an evvel mahkemeye verilmesi ve kamu davası açılması lazım. Aksi halde Yavuz Bingöl'lerin kişisel reklamlarını yaptığı, başkalarının 14 yaşındaki bu çocuğun ölü bedeni üzerinden siyaset yaptığı utanılacak günleri görmeye devam ederiz. Dava bir an önce açılsın ve bu cinayetin failleri cezalandırılsın" diye konuştu.

elvan_anne.jpg

"Eşim ilk kez izledi"

Baba Sami Elvan da bu görüntüleri kendisinin daha önce izlediğini, ancak eşinin ilk kez izlediğini ve bu nedenle de çok duygulandığını söyleyerek, "Kimse bizim çocuğumuz üzerinden prim yapmasın, buna müsaade etmeyeceğiz. En son kişi hakkında 5 kuruşluk dava açacağız" dedi.

Bu konularda ilginizi çekebilir