Ofiste "masaj" keyfi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

 
 
 
Mobil masörler iş yerlerine giderek 15 dakikalık seanslar halinde uyguladıkları masajla, çalışanların veriminin artmasına katkı sağlıyorlar.
 
m1-005.jpg
 
Konuyla ilgili bilgi veren Yerinde Masaj Genel Müdürü Gökmen Günaydın, Amerika ve Avrupa'da yaygın olarak görülen bu hizmeti 2006 yılından beri Türkiye'de verdiklerini anlattı.
Türkiye'de mobil masaj hizmeti veren "ilk ve tek" kuruluş olduklarını öne süren Günaydın, günümüzde personel memnuniyetine daha fazla kaynak ayrıldığını söyledi.
 
[PAGE]
 
Bilgisayar karşısında saatlerce oturmanın ruhsal denge kadar fiziksel görünüşü de bozduğunu ifade eden Günaydın konuşmasını şöyle sürdürdü: 
m6-003.jpg
"Saatlerce aynı pozisyonda beklemek ve uygun olmayan oturma şekilleri baş, boyun, sırt, bel, bilekler, omuzlar ve kollarda meydana gelen ağrıları kaçınılmaz kılıyor. Netice vücutta kalıcı hastalıklar oluşurken, iş verimi de düşüyor. Bunun farkına varan işverenler, çalışanlarının sağlığını koruyabilmek ve iş verimini arttırabilmek için çalışanlarına masaj uygulatıyor."
 
[PAGE]
 
"Uygulama iş akışını etkilemiyor"
 
m2-005.jpg
Gökmen Günaydın, ortopedik sandalyelerle yapılan masajın iş akışını hiçbir şekilde etkilemediğini vurgulayarak, 15 dakikalık seanslar uyguladıklarını, bunun da "kahve molası" kadar kısa bir süre olduğunu söyledi.
 
[PAGE]
 
Çalışanlarının verimini arttırmak ve iş stresini bertaraf etmek isteyen firmaların bu hizmetten faydalandıklarını açıklayan Günaydın, bankacılık, otomotiv, gıda ve organizasyon sektöründen çok sayıda firmaya masör gönderdiklerini belirtti.
 
m3-005.jpg
 
[PAGE]
 
Günaydın, Türkiye Masaj Enstitüsü mezunu ve Milli Eğitim Bakanlığı'ndan onaylı sertifika sahibi masaj uzmanlarının, 100 saatlik yerinde masaj eğitiminin ardından sahada göreve başladığını ifade etti.
 
m4-003.jpg
 
[PAGE]
 
"Pazartesi sendromuna karşı masaj"
 
m5-003.jpg
Genelde haftanın bir günü masaj uzmanlarının iş yerine giderek masaj yaptığını anlatan Günaydın, en çok talebi "pazartesi sendromu"na karşı haftanın ilk günleri aldıklarını kaydetti.
Seçilen pakete göre, gün içerisinde bir masaj uzmanının 25-40 kişiye masaj yapabildiğini belirten Günaydın, uygulamanın fiyatının lokasyona ve masaj yapılacak kişi sayısına göre değiştiğini ifade etti.
 
[PAGE]
m7-001.jpg
Günaydın, iş yaşantısına göre geliştirilen masaj tekniğinin sabit olduğunu, herkese aynı masaj tekniğinin uygulandığını, sadece sürenin değişebildiğini anlattı.