Orka Group, markalarıyla dünya turunda

Geçen hafta Barcelona El Born'da mağaza açan Damat Tween, Delhi'deki 2 mağazasından sonra, 3'üncü mağazasını Bollywood'un kalbi Mumbai'de açtı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Orka Group, markaları ve mağaza açılışlarıyla dünya turunu sürdürüyor. Geçen hafta Barcelona'nın en prestijli semti El Born'da mağaza açılışını gerçekleştiren Damat Tween, Hindistan'da, Delhi'deki 2 mağazasından sonra, 3'üncü mağazasını, Bollywood'un kalbi Mumbai'de açtı.

Orka Group'tan yapılan açıklamada, grubun markaları ve mağaza açılışlarıyla dünyayı turladığı belirtildi.

Açıklamaya göre geçen hafta Barcelona'ın en prestijli semti El Born'da mağaza açılışını gerçekleştiren Damat Tween; Hindistan'da, Delhi'deki 2 mağazasından sonra, 3'üncü mağazasını, Bollywood'un kalbi Mumbai'de bir davetle açtı. Grand Hyatt'da yer alan mağazanın açılışına, Türkiye'nin Mumbai Başkonsolosu Ahmet Yörük başta olmak üzere, Bollywood yıldızları, Hintli top modeller, Hindistan medyası ve seçkin konuklar katıldı.

Hindistan'da 10 mağazaya ulaşılacak

Açılışta bir konuşma yapan Orka Group Genel Koordinatörü Osman Arar, Hindistan'a iddialı ve güçlü bir giriş yaptıklarını belirterek, "Delhi ve Mumbai'de ki 3 mağazamızın ardından, 2 ay içinde yine Delhi ve Bangolore' de 2 mağaza daha açacağız" dedi.

Hedeflerinin 2011 sonunda Hindistan'da toplam 10 mağazaya ulaşmak olduğunu söyleyen Arar, "Hindistan'ın en güçlü markalarından biri olmayı istiyoruz. Damat Tween markamız tüm dünyadaki kimliğine paralel olarak Hindistan'da da bir tasarım markası olarak yer alıyor" diye konuştu.

Arar, Orka Group olarak dünyanın pek çok önemli merkezinde mağaza açılışlarına devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Bu konularda ilginizi çekebilir