ÖSYM, sözleşmeli pozisyon için tercih alacak

ÖSYM, Çevre ve Orman Bakanlığı'nın, istihdam edeceği sözleşmeli pozisyonlara yerleştirme yapmak amacıyla adaylardan tercih alacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANKARA - Yükseköğretim Kurulu Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı (ÖSYM), Çevre ve Orman Bakanlığı'nın,  657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesine göre istihdam edeceği sözleşmeli pozisyonlara yerleştirme yapmak amacıyla adaylardan tercih alacak.

ÖSYM'nin duyurusu bugünkü bazı gazetelerde yayımlandı.

Duyuruya göre Çevre ve Orman Bakanlığının 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesine göre istihdam edeceği sözleşmeli pozisyonlara yerleştirme yapmak üzere adaylardan tercih alınacak.

Bu amaçla hazırlanan Kamu Personel Seçme Sınavı KPSS-2010/4 Çevre ve Orman Bakanlığı tercih kılavuzunda, lisans düzeyindeki sözleşmeli pozisyonlar yer aldı.

Kılavuzda yer alan sözleşmeli pozisyonlardan tercih yapabilmek için, adaylardan 28-29 Haziran 2008 tarihlerinde yapılmış olan 2008-KPSS lisansa girmiş olmaları şartı aranacak.

Adaylar tercihlerini, 15-18 Haziran 2010 tarihleri arasında ÖSYM'nin www.osym.gov.tr internet sitesinde yayımlanacak olan kılavuzda yer alan kurallara göre internet üzerinden kendileri yapacaklar.

ÖSYM'ye posta yolu ile gönderilen veya eden verilen tercih listeleri ise geçerli olmayacak.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir