Oto sanayide patlama: 2 araç küle döndü!

Zeytinburnu'nda, bir oto sanayi sitesindeki tamirhanede çıkan yangın paniğe yol açtı. Yangın nedeniyle tamirhane içerisinde bulunan 2 araç tamamen kullanılamaz hale geldi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Topkapı Fırat Oto Sanayi'de sabah 10.00 sıralarında bir oto tamirhanesinde yangın çıktı. İçeride kalan 2 otomobil yandı. 

Olay, Gümüşsuyu Caddesi üzerinde bulunan Fırat Oto Sanayi içerisindeki 54 numaralı işyerinde, saat 10.00 sıralarında meydana geldi. Tamirhane olarak kullanılan 2 katlı işyerinde henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Sanayi sitesinde bulunanlar durumu hemen itfaiye ekiplerine bildirdi. Kapalı olan işyerine gelen itfaiye ekipleri, yangına hemen müdahale etti. İtfaiye ekipleri, yaklaşık bir saat çalışmanın ardından yangını söndürdü. Tamirhane içerisinde bulunan 2 otomobil yangın nedeniyle tamamen kullanılamaz hale geldi. Görgü tanıkları, yangın sırasında işyerinin kapalı olduğunu ve dumanları görünce durumu itfaiye ekiplerine bildirdiklerini söylediler. Polis, yangınla ilgili inceleme başlattı.

Bu konularda ilginizi çekebilir