Ozan Bayülgen Bain & Company İstanbul ortakları arasına katıldı

Global danışmanlık firmasında yönetici ortak ve global telekomünikasyon uygulamaları lideri olarak üst düzey görevlerde bulunan Ozan Bayülgen, Bain & Company’nin Müşteri Stratejileri & Pazarlama faaliyet alanında göreve başladı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Ozan Bayülgen, global yönetim danışmanlığı firması Bain & Company’nin Müşteri Stratejileri & Pazarlama faaliyet alanında göreve başladı. Bain & Company’den önce iki global danışmanlık firmasında yönetici ortak ve global telekomünikasyon uygulamaları lideri olarak üst düzey görevlerde bulunan Ozan Bayülgen, ayrıca Star Gas LLP’de pazarlama başkan yardımcısı olarak, birçok alanda faaliyet gösteren bu enerji şirketinin yeniden yapılanma programına liderlik etti. FedEx Marketing’de “FedEx’i Yeniden Oluşturmak” adlı dönüşüm programını uygulayan ekibin bir üyesi ve kıdemli bölüm lideri olarak görev yaptı.  

Aynı zamanda Koç Üniversitesi İşletme Enstitüsü’nde öğretim görevlisi olan Ozan Bayülgen, müşteri stratejisi dersleri veriyor. Bayülgen, daha önce Türk Telekom Grubu’nun mobil teknolojiler şirketi olan Avea’da Yönetim Kurulu Üyesi olarak da görev yaptı. University of Illinois at Chicago’dan MBA derecesine sahip olan Bayülgen, Northwestern University Kellogg School of Management’da İleri İşletme Programı’nı, Harvard Business School’da ise Dijital Strateji Oluşturma Programı’nı tamamladı. Telekomünikasyon sektöründe uzman olan Ozan Bayülgen, yaklaşık 10 yıl süreyle Ortadoğu’daki müşterilere bu alanda danışmanlık hizmeti sundu. Ayrıca Amerika Birleşik Devletleri, Birleşik Krallık, Benelüks ülkeleri, Asya ve Afrika’da ulaşım ve otomotiv de dâhil olmak üzere birçok farklı sektörde çalıştı.