Padfone Türkiye'ye ne zaman gelecek?

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Uğur YILMAZ
ugur.yilmaz@dunya.com

İSTANBUL - Asus'un yeni tablet - telefonu Padfone Türkiye'ye gelemedi.  Mayıs ayında Uzakdoğu'da piyasaya çıkan Padfone, Avrupa'da haziran ayında satışa çıktı.

Asus Türkiye'den DÜNYA'ya yapılan açıklamada, Padfone'un Türkiye'ye geliş tarihinin henüz belli olmadığı, bu nedenle resmi bir çıkış tarihi verilemeyeceği bildirildi.

Asus'un geçtiğimiz sene lansmanını yaptığı ancak uzun süre piyasaya süremediği yenilikçi ürün, hem tablet hem de telefon olarak kullanılabiliyor. Tabletin arkasına monte edilen akıllı telefon, aynı zamanda tablet işlevi görüyor. Tablet için ayrıca klavye satın alınabiliyor, bu şekilde ürün pc'ye yakın bir kullanıcı deneyimi sunuyor.

Telefon tablete takılı iken gelen aramalar ise bluetooth'lu kalem ile cevaplanabiliyor, bu sayede kullanıcı telefonu çıkarmadan görüşme yapabiliyor.

Harici olarak takılan klavyenin altında ayrıca pil ünitesi olduğu için kullanım saati 60 saate yaklaşan cihazın ekranı da aynı işlevi görüyor. Ürünün tablet bölümünde ayrıca işlemci ünitesi olmadığından ekranın arkası da pil alanı olarak kullanılıyor.

İşlemci yongasının yetişmemesi nedeniyle çıkış sürekli ertelenen cihazın Avrupa satış fiyatı 1100 dolar civarında seyrediyor. Türkiye'de ise bu fiyatın daha da yükselmesi bekleniyor.

 

pad4.jpg

Padfone nasıl görünüyor?

[PAGE]

pad1.jpg

[PAGE]

pad2.jpg

[PAGE]

pad3.jpg

[PAGE]

pad5.jpg

[PAGE]

pad7.jpg

[PAGE]

pad6.jpg

Bu konularda ilginizi çekebilir