Prime Mall İskenderun açıldı

Lekesiz, "AVM'ler insanları buluşturmaları, sağlıklı iletişim kurmalarını sağlamaları ve aileleriyle zevkle alışveriş yapma imkanı sunmaları açısından önemli" dedi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSKENDERUN- Alışveriş merkezleri yatırım ve işletmecisi Prime Development'in Türkiye'deki ilk AVM yatırımı Prime Mall İskenderun, düzenlenen gala gecesiyle hizmete açıldı.

Hatay Valisi Celalettin Lekesiz, açılış törenindeki konuşmada, Hatay bölgesinin farklı bir çok alanda aldığı yatırımlarla sanayi ve ekonomik potansiyelinin sürekli arttığını, İskenderun'da açılan Prime Mall'ın da bölge ihtiyaçlarına cevap verecek önemli bir yatırım olduğunu söyledi.

Türkiye'nin her geçen gün birçok alanda gelişen ülke olması nedeniyle dışarıdan bakıldığında heyecan verici olduğunu belirten Lekesiz, şöyle devam etti:

"Hatay'da son 1,5 yılda sadece demir-çelik sektöründe 4,5 milyar dolar yatırım yapıldı. Havaalanı yatırımı, Suriye başta olmak üzere bazı Arap ülkelerine vize muafiyetiyle dostluğu önceleyen bir yönetim anlayışının birçok alanda, bölgemize önemli dinamizm kazandırdı. İskenderunumuz da birçok yönden aldığı yatırımlarla Hatayımızda heyecan veren, aynı zamanda sosyal, kültürel ve ekonomik nabzın attığı önemli bir bölgemiz. Her geçen gün de bu tür yatırımlarla potansiyeline dinamizm kazandırıyor.

Yeni AVM'lere ihtiyaç var. AVM'ler insanları buluşturmaları, sağlıklı iletişim kurmalarını sağlamaları ve aileleriyle zevkle alışveriş yapma imkanı sunmaları açısından önemli. Bu AVM'yi ilçeye kazandıran yöneticilere teşekkür ediyor, halkımız için hayırlı olmasını diliyorum."

 

 

Bu konularda ilginizi çekebilir