Profilo’nun yenisi, 'toz savaşçısı'

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

 
 
İSTANBUL - Profilo Dayanıklı Ev Aletleri, yeni VC9PT2200 elektrik süpürgesi ile toza, kire savaş açıyor.  Güçlü, kompakt, hızlı ve toz torbasız süpürge, CrossFlow™ sistemi ile etkin bir temizlik sunuyor. Yeni Profilo VC9PT2200, havadaki partiküllerin ortama geri verilmesini önleyen HEPA filtresi ile en çok toza alerjisi ve astımı olanların vazgeçilmezi olmaya aday!
 
Profilo Dayanıklı Ev Aletleri toza, kire karşı daha etkili bir çözüm sunan yeni VC9PT2200 elektrik süpürgesini sundu. Yeni Profilo VC9PT2200, gücünün ve hızının yanı sıra toz torbasız olma özelliği ile dikkat çekiyor. 
 
CrossFlow™ sistemi ile toz üç kademeli olarak ayrılır. Öncelikle separatör içerisinde hava 180 km/h’e kadar bir hızla döner. Bu hızla toz ve kir çevrilerek merkezkaç kuvvetine tabi tutulur. Böylece Süpürge CrossFlow™ sistemi ile tozu kiri verimli bir şekilde birbirinden ayırır ve toz konteynerinde toplar. Böylelikle, özellikle kalın döküntü ve kırıntıların temizlenmesinde en üst düzeyde performans  elde edilmesini ve bakım masrafının düşük olmasını sağlar. Yüksek kaliteli filtre sayesinde 0,01 mm’den daha küçük partiküller, alışılmışın dışında ince gözenekli olan High Tech ayırıcı filtrede tutulur. Daha sonra kirin büyük bir kısmı konteyner’da kalır ve son filtre kademesine hiç ulaşmaz. Büyük yüzeyli olan motor koruyucu filtre göz ile göremediğimiz ince tozu havadan alır ve dışarıya çıkmasına izin vermez. Bu nedenle, kolayca ulaşılan motor koruyucu filtrenin yılda en az bir kez temizlenmesi tavsiye ediliyor.
 
2200 Watt motoru ile güçlü bir performans sunan yeni Profilo VC9PT2200, HEPA filtre özelliği ile havada yoğun miktarda bulunan partiküllerin tutularak ortama geri verilmesini önlüyor. Bu sayede süpürgeden ortama temiz hava üfleniyor ve böylelikle  Profilo VC9PT2200 ile toza alerjisi ve astımı olanlara, bebek ve küçük çocuk bulunan evlere ideal çözümü sunuyor.
 
Mor manolya rengi ile etkileyici ve estetik bir tasarıma da sahip süpürge ayrıca, Profilo’nun bir diğer yeni ürünü ES 4144 şarjlı el süpürgesiyle şık ve uyumlu bir görünüm sergiliyor.
 
Kompakt dizayn
 
Güçlü, temiz, hızlı ve torbasız
 
En verimli toz ayırma işlemi için "CrossFlow sistemi"
 
Güç: 300-max. - 2200 Watt
 
ProFiltre Hepa filtreleme sistemi
 
Hem cihazı kaldırma hem de boşaltma sırasında kolay kullanım
 
Konteyner kapasitesi: 1.9 l
 
Elektronik emiş gücü ayarı
 
Ergoplus tutma yeri
 
Sürgü tuşlu teleskobik boru
 
Halı ve sert zeminler için süpürme başlığı (genişlik:260 mm)
 
2 aksesuar: Mobilya ucu ve dar aralık ucu
 
Dikey ve yatay park etme özelliği
 
Otomatik kablo toplama özelliği
 
Etkinlik alanı yarıçapı: 10 m