"Bu yıl geçtiğimiz yıllardan farklı"

Başbakan Yardımcısı Arınç: "Bu yıl geçtiğimiz yıllardan farklı olarak 19 Mayıs'ı stadyumlar yerine okullarda kutluyoruz. Kutlamalar öğrencilerimizin hazırladığı gösterilerle büyük bir eğlence içerisinde geçiyor."

YAYINLAMA
GÜNCELLEME




ANKARA - Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, gençlerin ve milletin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutladı. Arınç, Twitter'daki hesabında, 19 Mayıs'ın, Büyük Atatürk'ün kurtuluş mücadelesini başlattığı en önemli duraklardan birisi olan Samsun'a çıkışının 93'üncü yıl dönümü olduğunu, tüm milletin bugünü bayram olarak kutladığını ifade etti. Arınç, şunları kaydetti:

"Bu yıl geçtiğimiz yıllardan farklı olarak 19 Mayıs'ı stadyumlar yerine okullarda kutluyoruz. Kutlamalar bir taraftan öğrencilerimizin hazırladığı gösterilerle büyük bir eğlence içerisinde geçerken diğer taraftan da 19 Mayıs ruhunun anlaşılmasına, gençlerimizin bu ruhu idrak etmesine yönelik programlarla coşku içinde kutlanıyor. Ben başta bu bayramın sahibi gençlerimiz olmak üzere tüm milletimizin bayramını kutluyorum."

Bu konularda ilginizi çekebilir