"PlastEurasia İstanbul 2012", 29 Kasım'da kapılarını açıyor

50 ülkeden binin üzerinde firma ve firma temsilciliğinin katılması beklenen fuar, yerli ve yabancı birçok profesyoneli de bir araya getirecek.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

İSTANBUL - Türkiye'nin ve Avrasya'nın en önemli plastik fuarı olan "PlastEurasia İstanbul 2012", 29 Kasım'da kapılarını açacak.
 
Yapılan açıklamaya göre, Türk Plastik Sanayicileri, Araştırma, Geliştirme ve Eğitim Vakfı (PAGEV) ile TÜYAP iş birliğinde düzenlenen 22. Uluslararası İstanbul Plastik Endüstrisi Fuarı ( PlastEurasia İstanbul), 29 Kasım-1 Aralık tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde yerli ve yabancı birçok sektör profesyonelini bir araya getirecek.
Bu yıl 22'ncisi düzenlenen PlastEurasia Fuarı, plastikçileri sektördeki en son ürünler ve yenilikçi teknolojilerle buluşturacak. Avrupa'nın en büyük üçüncü plastik üreticisi olan Türk plastik sektörü, PlastEuraisa ile birlikte en önemli hedef pazarları Avrupa, Balkanlar, Ortadoğu ve Kuzey Afrika'dan gelen katılımcı ve ziyaretçileri ağırlayacak.
 
Plastik sektörünün büyük buluşmasına ev sahipliği yapacak fuarda, plastik makineleri, kimyasal ve hammaddeler, makine yan sanayi, ısı ve kontrol cihazları, kalıplar ve hidrolik-pnömatik ekipmanları alanlarında son teknoloji ürünleri sergilenecek.
PlastEurasia Fuarı'nda ayrıca PAGEV Plastik Teknolojisi ve Tasarım Ödülleri Yarışması'nda dereceye girenlere de ödülleri dağıtılacak.
 
Geçtiğimiz yıl, bir önceki yıla göre yüzde 30 oranında büyüyerek Türk plastik sektörünün hem Avrupa hem de kendi bölgesinde önemli bir güç haline geldiğini de ortaya koyan PlastEurasia Fuarı, 44 ülkeden 1020 firma ve 35 binin üzerinde ziyaretçi sayısı ile bir rekora imza atmıştı. Bu yıl ise fuara yaklaşık 50 ülkeden binin üzerinde firma ve firma temsilciliğinin katılımı bekleniyor.
Bu konularda ilginizi çekebilir