"Toyota Finans ile herkes Toyota sahibi olacak"

Toyota, Akbank, TEB Cetelem ve Hedef Filo Hizmetleri işbirliği ile her müşterisi için finansal çözümler sunacağı "Toyota Finans Sistemi"ni hayata geçiriyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Toyota Pazarlama ve Satış A.Ş Üst Yöneticisi (CEO) Ali Haydar Bozkurt, "Bu yıl sonu için hedefimiz geçmiş 20 yıl içerisinde hiç bir zaman gerçekleştirilmemiş olan 32 bin adetlik satış rakamına ulaşmaktır" dedi.

Toyota, Akbank, TEB Cetelem ve Hedef Filo Hizmetleri işbirliği ile her müşterisi için finansal çözümler sunacağı "Toyota Finans Sistemi"ni hayata geçiriyor.

"Toyota Finans Sistemi"nin basın toplantısında Bozkurt, toplam otomotiv pazarındaki artışa paralel olarak bu yılın başında açıkladıkları pazar hedeflerini revize ettiklerini belirtti.

Bozkurt, bu yıl, Türkiye otomotiv pazarının öngörülenin üzerinde büyümesi ve Toyota olarak bu yükselen pazarla ilgili yıl içerisinde ilave lokasyon almayı başarmaları nedeniyle, 20 yıl boyunca Toyota Türkiye'nin yapmış olduğu satıştan daha yüksek bir satışla bu yılı kapatıp bir anlamda Toyota Türkiye tarihinde, tarihi bir rekor kırmak üzere tüm hedeflerini revize ettiklerini anlattı.

Türkiye'de otomobil fiyatlarının rekabetle gerilemesinin otomotiv pazarının büyümesinde etkili olduğunu dile getiren Bozkurt, ancak Türkiye'de otomotiv sahipliğinin, dünyadaki bir çok ülkeden geri olduğunu bildirdi.

Bozkurt, otomotiv stokundan korkmadıklarını, hatta biraz daha fazla stokla çalışmayı seven bir firma olduklarını, çünkü insanların show-rom'larda arabalara dokunmak istediklerini, bilgisayardan araba göstermeyi sevmediklerini anlatarak, "Malımız altın gibi, malımız her zaman bizim malımız. Biz bu yılı 32 bin adet satışla kapatır, Tarihi rekorumuzu kırarız" dedi.

"Bu yıl sonu için hedefimiz geçmiş 20 yıl içerisinde hiç bir zaman gerçekleştirilmemiş olan 32 bin adetlik satış rakamına ulaşmaktır" diyen Bozkurt, yıllarca yaklaşık 25 bin adetler civarında seyreden satış adetlerini bir anda 32 bin adet civarına artırmanın kolay olmadığını, bunu başarmak için yeni projeler ve farklılıklar yaratmak gerektiğini kaydetti.

"Herkesi Toyota sahibi yapmayı amaçlıyoruz"

Bozkurt, bu farklı projelerden birinin de "Toyota Finans Sistemi" olduğunu bildirerek, bütün işlemleri tek bir noktadan sunma avantajına sahip olan "Toyota Finans Sistemi"nin kişiye özel farklı finansal çözümleriyle düşük gelire sahip kişiler de dahil herkesi Toyota sahibi yapmayı amaçladığını kaydetti.

Kişiye özel finansal çözümler sunan "Toyota Finans Sistemi" ile "Herkesin Toyota Sahibi" olmasının hedeflendiğini, müşteri odaklı bu finansal çözümle bütün işlemlerin tek merkez olarak sadece Toyota Plazalardan kısa sürede gerçekleştirileceğini anlatan Bozkurt, esnek ödeme, düşük faiz oranları, ödeme erteleme ve alternatif taksit gibi pek çok hizmeti müşterilerin ihtiyacına göre şekillendiren "Toyota Finans Sistemi" ile Toyota sahibi olmak artık çok kolaylaşacağını dile getirdi.

Ali Haydar Bozkurt, Toyota felsefesinin müşteri odaklı yaklaşım olduğunu vurgulayarak "Müşterilerimizin tüm ihtiyaçlarına en uygun çözümleri üretmek için yeni bir finansal yapılanma içine girdik. 2014 yılında 50 bin adet satış hedefimizi gerçekleştirmek üzere müşterilerimize sunmuş olduğumuz "Toyota Finans Sisteminde" güçlü çözüm ortaklarımız Akbank, TEB Cetelem ve Hedef Filo Hizmetleri... 'Toyota Finans Sistemi' tek merkez olarak Toyota Plazalardan hızlı bir şekilde işleyecek. Bu sistem tüketici yararına büyük avantajları beraberinde getirirken uygulama kolaylığı ile de farklı olacak. Amacımız herkesin Toyota farklılığını yaşaması. Toyota Finans Sistemi ile en düşük gelire sahip kişiler de Toyota sahibi olacak" diye konuştu.

Bozkurt, 2014 yılında yüzde 10'luk pazar payına ulaşmayı da hedeflediklerini sözlerine ekledi.

Toyota Finans Sistemi

Esnek finansal koşulları müşterilerine sunarak kişisel taleplere göre şekillenen "Toyota Finans Sistemi" bir çok yeniliği de beraberinde getiriyor. Toyota Plazalarda tek merkezden ve yaklaşık 30 dakika sürecek kredi işlemleri sonrasında müşteriler isterse dönemsel esnek ödeme veya kişiye özel aylık ödeme seçeneklerinden faydalanabiliyor.

Günün şartlarına uygun rekabetçi faiz oranları sunan "Toyota Finans Sistemi" bir çok önemli avantajı bir arada sunuyor. Bunlardan biri de Balon Ödeme. Aylık taksit tutarlarını yüksek bulanlar için sunulan Balon Ödeme seçeneğinde, müşteri küçük tutarlı aylık taksitler halinde ödeme yaparak Toyota sahibi olma fırsatını yakalıyor.

Toyota Kiralama

Birçok önemli avantajı bir arada sunan "Toyota Finans Sistemi"nin bir diğer avantajı da "Toyota Kiralama" uygulaması. Tüm Türkiye'ye yayılan Toyota Plazalar müşterilerine satın alma opsiyonunun yanı sıra araç kiralama hizmetini de sunmaya başladı.

Araçlarının Toyota olmasını isteyen kurumlar artık Toyota Plazalara gelerek araç sayısına bakılmaksızın yüksek adetli filo indirimden yararlanarak araç kiralayabilecek. Bu şekilde kiralanmış araçlar Toyota;nın Türkiye sathına yayılmış geniş bayi ağı tarafından sunulan servis ve orijinal yedek parça hizmetlerinden yararlanabilecek.

Temmuz ayı boyunca Toyota Plazalara gelenler 6 bin liraya varan indirimlerle sunulan Toyota modellerini aylık yüzde 0,79 faiz oranıyla dosya masrafı olmaksızın satın alabilecek. Müşteri aylık 50 TL fark ile otomatik vites, aylık 100 TL fark ile dizel versiyon, aylık 50-100 TL fark ile bir üst versiyon tercihi yapabilecek.

Bu konularda ilginizi çekebilir