Renault'dan aralık ayı kampanyası

Tüm binek modellerde ve Yeni Kangoo Multix'te geçerli olan kampanya dahilinde; 24 bin liraya varan kredi tutarı ve 12 ay vade için yüzde 0 faiz avantajı sağlanıyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Renault, aralık ayında "cazip" fırsatlarla yeni bir Renault sahibi olma fırsatı sunuyor.

Renault'dan yapılan açıklamaya göre, tüm binek Renault modellerinde ve Yeni Kangoo Multix'te geçerli olan kampanya dahilinde; 24 bin liraya varan kredi tutarı ve 12 ay vade için yüzde 0 faiz avantajı ya da 48 bin liraya varan kredi tutarı ve 48 aya varan vade için yüzde 0,95 sabit faiz avantajı ya da düşük aylık ödemelerle "Tüm Renault'lar 300 lira Taksitle" seçenekleri yer alıyor. Bunların yanı sıra 5 bin liraya varan indirim fırsatı da bulunuyor.

Ayrıca Renault ticari araçlara özel "Düşük Faizli" ve "Şimdi Al Nisanda Öde" avantajını sunan kampanya da aralık ayının sonuna kadar geçerli olacak.

Dacia'dan "Şimdi al baharda öde" kampanyası

Dacia da, müşterilerine aralık ayında "cazip" fırsatlarla yeni bir otomobile sahip olma fırsatı sunuyor. Tüm modellerde "Dosya Masrafı Yok" ve "Şimdi Al Baharda Öde" kampanyası düzenlendi. Aralık ayında Duster 32 bin 900 liradan, Sandero ise 21 bin 700 liradan başlayan fiyatlarla tüketicinin beğenisine sunuluyor.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir