Reysaş GYO halka arz için gün sayıyor

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, halka arz için düzenleyici kuruluşların onay süreçlerini bekliyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Reysaş Taşımacılık ve Lojistik Ticaret A.Ş., düzenleyici kuruluşların onay süreçlerini müteakiben bağlı ortaklığı Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. hisselerinin halka arz işleminin en kısa sürede gerçekleştirileceğini bildirdi.

Reysaş Taşımacılık ve Lojistik'in Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayımlanan özel durum açıklamasında, yüzde 99,9 bağlı ortaklığı Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin 500 milyon lira kayıtlı sermaye tavanı içerisinde çıkarılmış sermayesinin 104 milyon 500 bin liradan, 170 milyon liraya arttırılması nedeniyle B gurubu sermayeyi temsil eden 65 milyon 500 bin liralık payın ihraç edileceği belirtildi.

Bu payların Sermaye Piyasası Kurulu kaydına alınması halinde Sermaye Piyasası Kurulu ve İstanbul Menkul Kıymetler Borsası Başkanlığı'nın Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin halka arzına onayını müteakiben beher hissenin 1.00 lira ile 1.30 lira fiyat aralığında satılmasının planlandığı kaydedilen açıklamada, düzenleyici kuruluşların onay süreçlerini müteakiben halka arz işleminin en kısa sürede gerçekleştirileceği bildirildi.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir