Ronaldo Mourinho'ya sahada cevap verdi

Son günlerde Mourinho ile sık sık söz polemiği yaşayan Ronaldo, maçta attığı 2 golle Real'in zaferde büyük pay sahibi oldu.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

ANKARA - ABD'de düzenlenen Uluslararası Şampiyonlar Kupası final maçında Chelsea'yi 3-1 yenen Real Madrid şampiyon olurken, maçta 2 gol atarak yıldızlaşan Cristiano Ronaldo, son dönemde söz polemiği yaşadığı eski hocası Chelsea teknik direktörü Jose Mourinho'ya bir anlamda sahada cevap vermiş oldu.

Uluslararası Şampiyonlar Kupası finalinde Real Madrid'in gollerini 14. dakikada Marcelo Vieira, 31 ve 57. dakikalarda Portekizli yıldız oyuncu Cristiano kaydederken, Chelsea'nin tek golü 17. dakikada Ramires'ten geldi.

Maçın ardından değerlendirmelerde bulunan Chelsea'den Frank Lampard, takım olarak form tutmaya çalıştıklarını vurgulayarak, "Daha iyi oynayabilirdik" şeklinde konuştu.

Maçın yıldızı Ronaldo ise "Takım harikaydı. İstediğimiz oyun bu. Daha da iyi olacağız. Ben sadece takımıma gollerimle yardım etmeye çalıştım" dedi.

Transfer sezonunun başında Real Madrid'ten Chelsea'ye geçen Jose Mourinho, eski talebesi Ronaldo hakkında, "Gerçek Ronaldo ile çalıştım, Brezilyalı olan" sözlerinin ardından,  Ronaldo, "Hakkımda kötü şeyler söylenmesine alışığım. Portekiz'de dediğimiz gibi yediğim kaba tükürmem" demişti.