Şekerbank'tan KESOB üyelerine kredi

"Ticari-Esnaf Kredisi" uygulaması ile üyeler için kredi kullanımında 5 bin TL'den 30 bin TL'ye kadar 36 ay vade sağlanıyor

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

KASTAMONU - Kastamonu Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KESOB) ile Şekerbank T.A.Ş Kastamonu Şubesi arasında geliştirilen "Ticari-Esnaf Kredisi" uygulanmaya başlandı.

Söz konusu Kredi ile ilgili olarak KESOB Başkanı Mehmet Kalyoncuoğlu yaptığı açıklamada, "Esnafım Kredisi KESOB'un çalışmalarına, amacına, çok uygun bir kredi programı. İthalata dayalı tüketimin hızla arttığı, haksız rekabetten dolayı birçok esnafın kepenk kapattığı günümüzde esnaf ve sanatkarımızı üretime teşvik etmeye yönelik verilen bu kredi ile amacımız, esnafımızın kesimler arası gelir dağılımı bozukluğunu asgariye indirmek, eriyip giden esnafımıza bir nebze olsa da destek olmaktır" dedi.

Düşük faiz uygulaması ve 3 ay ödemesiz olan kredi programında 5 bin TL'ye kadar kefil aranmadan, esnaf ve sanatkarın en yüksek 30 bin TL'ye kadar kredi kullanabileceğini ifade eden Kalyoncuoğlu, "5 bin TL'den 30 bin TL'ye kadar 36 ay vade sağlanırken başvuru formlarını bağlı bulundukları odaya tasdik ettirmeleri gerekmektedir. Ayrıca nüfus cüzdanı fotokopisi, vergi levhası fotokopisi, ikametgah, sicil ve oda kayıtları, imza sirküsü ve muhasebeci onaylı son üç yıllık hesap özeti ile Şekerbank şubesine başvuru yapabileceklerdir" şeklinde konuştu.

Bu konularda ilginizi çekebilir