Şekerbank'tan Şanlıurfa'nın kuruluş yıldönümüne özel kredi

Banka, Şanlıurfa'nın 90. kurtuluş gününe özel, "Kahraman Kredi" kampanyası başlattı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ŞANLIURFA - Şekerbank, Şanlıurfa'nın 90. kurtuluş gününe özel, kent esnafına yönelik "Kahraman Kredi" kampanyası başlattı.

Bankadan yapılan yazılı açıklamada, kampanyayla Şanlıurfalı esnafın ve küçük işletmelerin her türlü finansman ihtiyacını karşılanmasının hedeflendiği ifade edildi.

Kampanyanın 12 – 22 Nisan tarihleri arasında, 2 hafta süreyle devam edeceği bildirilen açıklamada, kampanya kapsamında, Şanlıurfalı esnaf ve küçük işletmelerin 30 bin TL'ye kadar kredi kullanabileceği belirtildi.

1 yıl vade için aylık yüzde 1 faizin uygulanacağı "Kahraman Kredi"de bir ay taksit öteleme imkanının da sunulduğu kaydedildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Şekerbank Genel Müdür Yardımcısı Halit Haydar Yıldız, Anadolu'daki ticaretin ve ekonominin can damarı olan esnaf kesimini destekleyerek, bu yolla üretimi ve istihdamı teşvik etmeyi amaçladıklarını belirtti.

Misyonlarının "Anadolu Bankacılığı" olduğunu ifade eden Yıldız, şöyle devam etti:

"Anadolu illerinin milli günlerinde esnafımızın yanında olmak amacıyla böyle bir kampanya geliştirdik. Birçoğu yaklaşık yarım asırdır aynı yörede ve yerde bulunan şubelerimiz aracılığıyla, yerel davranabilme yetkinliğimiz sayesinde bulunduğumuz bölgeye özel çözümler sunarak bu kesimi destekliyoruz."

Bu konularda ilginizi çekebilir