Sinpaş GYO, yeni kampanya başlattı

'İlk 84 Eve 84 Ay Vade' kampanyası banka kredisiz ödeme avantajı sunuyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Sinpaş GYO, banka kredisiz ödeme avantajı sunan "İlk 84 Eve 84 Ay Vade" kampanyası başlattı.

Sinpaş GYO Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Seba Gacemer, kampanyanın tanıtımı dolayısıyla düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, yeni satış politikalarını "ev sahibi olmak isteyenlerin tasarruflarına, birikimlerine dokunmadan küçük taksitler ile ev alma kolaylığı sağlamak" şeklinde belirlediklerini ifade etti.

Kampanyada ev almak isteyip, herhangi bir sebeple konut kredisi kullanamayanları hedeflediklerini bildiren Gacemer, "Yarından itibaren Sinpaş GYO mevcut projelerinden ev alan ilk 84 müşterimize Sinpaş tarafından ilk kez uygulanacak 84 ay vade fırsatı veriyoruz. Müşterilerimiz banka kredisiz ödeme kolaylığıyla yüzde 5'i peşin, yüzde 10'u 1 yıl, yüzde 30'u 2 yıl sonra ödenmek üzere, kalan bakiyeyi 1.150 liradan başlayan taksitlerle 84 ay vade ile ödeyebilecek. Bu kampanya ile daha geniş kitleleri lüks konut sahibi yapmayı hedefliyoruz" şeklinde konuştu.

"İlk 84 Eve 84 Ay Vade" kampanyasının İstanbul'un Avrupa yakasında Bosphorus City ve İstanbul Sarayları, Anadolu yakasında Aqua City 2010 ve Bursa Modern'de geçerli olacağını bildiren Gacemer, çok umutlu oldukları yeni satış kampanyalarının sektöre yeni bir ufuk ve yeni bir açılım getireceğine inandıklarını ifade etti.

Bu yılın 8 ayında 57 adet Aqua City 2010, 23 adet Lagün, 80 adet Bursa Modern, 308 adet İstanbul Sarayları, 170 adet Bosphorus City olmak üzere 638 adet konut satışı gerçekleştirip 251 milyon 226 bin 146 lira ciro elde ettiklerini bildiren Gacemer, "Son çeyrekte yaklaşık 850 adet konut satarak bu yıl yaklaşık 1.500 konut satıp 500 milyon lira ciro elde etmeyi hedefliyoruz" dedi.

Gacemer, Sinpaş GYO'nun mevcut projelerinde gelinen son duruma ilişkin de, şunları kaydetti:

"Bosphorus City, İstanbul Sarayları ve proje geliştirme aşamasındaki projelerimizle birlikte Küçükçekmece bölgesinde devlet desteği olmayan, yaklaşık 20 bin kişinin yaşayacağı Türkiye'nin en büyük özel kent projesini gerçekleştiriyoruz. Sadece Bosphorus City bile yaklaşık 11 bin kişinin yaşayacağı bir proje. Bosphorus City'de 1. etap teslimleri devam ediyor ve Boğaz'ın suyu dolmaya başladı."

Bu konularda ilginizi çekebilir