SKY, filosundaki uçak sayısını 17'ye çıkardı

Şirketin bünyesine dahil ola Boeing 737-800 tipi "Dalaman" uçağı Antalya'ya geldi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANTALYA - Merkezi Antalya'da bulunan Kayı Şirketler Grubu'na bağlı Sky Havayolları'nın filo genişletme çalışmaları çerçevesinde bünyesine dahil olan Boeing 737-800 tipi "Dalaman" uçağı Antalya'ya geldi.

Kayıgroup Üst Yöneticisi ve Sky Havayolları Genel Müdürü Tahir Görgülü yaptığı yazılı açıklamada, filonun yeni üyesiyle birlikte Sky Airlines'in filosundaki uçak sayısının 17'ye yükseldiğini bildirdi.

Görgülü açıklamasında şu bilgileri verdi:

"Kayı Group olarak bütün şirketlerimizin operasyonları genişliyor. Sky Havayolları da kendi hedeflerine doğru büyüyerek ve emin adımlarla yürüyor. Aldığımız yeni uçakla Sky filosunu daha da güçlendirdik. Geçen yılın Mayıs ayından bu yılın Mayıs ayına dek olan dönemde, yolcu sayımızı bir önceki yıla göre yüzde 70 oranında artırdık. Bu dönemde 400 bin yolcu taşıdık. Böylelikle Antalya da en çok yolcu taşıyan havayolu olduk ve birinci sıraya oturduk. Filomuzun yeni üyesi ağırlıklı olarak Almanya, Hollanda, Polonya, Belçika, İskandinav bölgesi, Portekiz, İngiltere ve Kazakistan uçuşlarında kullanılacak."

Bu konularda ilginizi çekebilir