SunExpress, Almanya'ya aktarmasız uçuracak

Anadolu'daki 8 şehirden uçuşlar 1 Kasım'dan itibaren başlayacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANTALYA - Türk Hava Yolları ve Lufthansa'nın ortak kuruluşu SunExpress, Anadolu'daki 8 şehirden Almanya'nın önemli merkezlerine aktarmasız uçuşlar başlatacak.

SunExpress Genel Müdür Yardımcısı Hacı Say, yaptığı yazılı açıklamada, SunExpress'in 2010, 2011 kış tarifesi kapsamında 1 Kasım 2010'dan itibaren Adana, Ankara, Elazığ, Gaziantep, Kayseri, Malatya, Samsun ve Trabzon ile Almanya'nın Frankfurt, Münih, Stuttgart ve Düsseldorf şehirleri arasında aktarmasız uçuşlar gerçekleştireceğini bildirdi.

Hacı Say, Anadolu şehirlerinden yurt içi ve yurt dışında daha fazla noktaya aktarmasız uçuş talebinin her geçen gün arttığını kaydettiği açıklamasında, ''Bu talepleri dikkate alarak, Türkiye'de yine bir ilke imza attık ve başkent Ankara dahil, Anadolu'da 8 şehirle Almanya'nın önemli merkezleri arasında direkt uçuşlar düzenlemeye karar verdik'' ifadesine yer verdi.

Başlangıçta haftada 1 ya da 2 gün gerçekleştirilecek uçuşları kısa sürede artırmayı ve uçuş ağlarını Avrupa'nın farklı ülkelerini kapsayacak şekilde genişletmeyi planladıklarını aktaran Say, yıl sonunda 25 uçağa ulaşacak filolarıyla, 7 milyon yolcu taşımayı hedeflediklerini belirtti. Say, yolcuların satışına başlanan biletleri, Öger Türk Tur'dan ve SunExpress'in internet sitesinden, çağrı merkezinden ve yetkili acentelerden satın alabileceklerini kaydetti.

Bu konularda ilginizi çekebilir