Tanaçan'ın yerine Arıca seçildi

BKM'de Yönetim Kurulu Başkanlığı'na,Türkiye Vakıflar Bankası Kredi Kartları Bölüm Başkanı Nazan Arıca seçildi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Bankalararası Kart Merkezi'nin (BKM) Yönetim Kurulu Başkanlığına Nazan Arıca seçildi.

Konuya ilişkin yazılı açıklamada, Genel Müdürlüğünü Sertaç Özinal'ın sürdürdüğü BKM'nin dün gerçekleştirilen genel kurulunda, Akbank T.A.Ş. Üye İşyeri Bölüm Başkanı Osman Tanaçan'dan boşalan BKM Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine, Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O'nun Kredi Kartları Bölüm Başkanı olarak görevini sürdüren Nazan Arıca'nın seçildiği belirtildi.

BKM Yönetim Kurulunda ise şu isimler yer alıyor:

"Osman Tanaçan (Akbank), Serkan Yazıcıoğlu (Finansbank), Yusuf Cenk Şahım (Ziraat Bankası), Mehmet Alpaslan Özbey (Garanti Bankası), Kamil Köse (Halk Bankası), Nevra Toktaş (İş Bankası), Serkan Ülgen (Yapı ve Kredi Bankası)."

Açıklamada verilen bilgiye göre, lisans eğitimini Avustralya'da Western Sydney Üniversitesi Bilgisayar Bilimleri bölümünde tamamlayan Nazan Arıca, daha sonra da işletme dalında yüksek lisans öğrenimini gerçekleştirdi. İş hayatındaki yöneticilik kariyerine 1995 yılında başlayan Arıca, 2007 yılı sonuna kadar, ödeme sistemleri ve holding alanlarında çalıştığı farklı kurumlarda yönetici pozisyonunda görev yaptı. Nazan Arıca 2008 yılı Ocak ayından itibaren Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. Kredi Kartları Bölüm Başkanı olarak görevini sürdürüyor.

Bu konularda ilginizi çekebilir