Teknosa, yerinde hizmet dönemi başlattı

Tüketicilere yerinde destek sağlanan hizmetler ürün gruplarına ve hizmet içeriklerine göre 8 ayrı paket olarak sunuluyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Teknosa, birçok ürün grubunda tüketicilerin tüm satış sonrası ihtiyaçları için yerinde hizmet dönemini başlattı.

Teknosa'dan yapılan yazılı açıklamada, tüketicilere yerinde destek sağlanan hizmetlerin ürün gruplarına ve hizmet içeriklerine göre 8 ayrı paket olarak sunulduğu, TV'lerden projeksiyon cihazlarına, bilgisayarlardan ev sinema sistemlerine, uydu alıcılarından TV sehpalarına kadar birçok ürün grubunda yerinde kurulum hizmetinin sunulduğu bildirildi.

Sunulan hizmetler arasında yer alan "yerinde hizmet paketi" ile dizüstü bilgisayardan masaüstü bilgisayarlara, tablet PC'den cep telefonu ve PDA cihazlarına kadar birçok üründe yerinde teknik destek hizmeti sağlandığı, tüketicilerin ürünlerinde sorun olması durumunda Teknosa'ya ulaşarak yazılım-sistem kurulumu, virüs temizleme, veri aktarımı-yedekleme, USB ve çevre birimi kurulumu, PC upgrade, mail-MMS ayarları gibi birçok hizmetten evinde veya işyerinde faydalanabileceği kaydedildi.

Teknosa çağrı merkezi üzerinden aranarak ulaşılabilen ve 1 yıl süresince geçerli olan paketlerde tüketicilerin, resmi tatiller ve pazar günleri dışında haftanın 6 günü saat 09.00'dan 18.00'e kadar yerinde hizmetlerden faydalanabileceği belirtildi.

Hizmet paketi, tüm Türkiye'ye yayılacak

Teknosa Genel Müdürü Mehmet Nane, yeni hizmet paketleriyle ilgili değerlendirmesinde, müşterilerine artık daha da yakın olduklarını vurgulayarak şunları kaydetti:

"Teknosa olarak tüketiciyi merkezine koyan bir markayız. Satış ve satış sonrası süreçlerde her zaman daha iyi hizmet sunmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Bu kapsamda sunduğumuz Teknosa Asist hizmetinden sonra satış sonrası hizmetlerimizi bir adım daha ileri taşıyarak, müşterilerimize evlerinde, işyerlerinde hizmet götüreceğimiz Teknosa hizmet paketi çalışmasını hayata geçirdik. İlk olarak İstanbul, İzmir ve Ankara mağazalarında başlayan bu uygulama artık Teknosa mağazası bulunan tüm illerde tüketicilere sunulacak. Bu sayede Türkiye'nin 7 bölgesine son teknoloji ürünleri ulaştıran Teknosa, yeni hizmet anlayışını da 71 ilde 260'ın üzerinde mağaza ile tüm tüketicilere ulaştıracak."

Bu konularda ilginizi çekebilir