THY Euroleague amblemi tanıtıldı

THY'nin Euroleague'e sponsor olması dolayısıyla oluşturulan yeni logo tanıtıldı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL  - Türk Hava Yollarının (THY) Avrupa Basketbol Ligi'ne (Euroleague) sponsor olması dolayısıyla oluşturulan yeni logo, İspanya'nın Barselona kentinde düzenlenen törenle tanıtıldı.

THY Basın Müşavirliğinden yapılan açıklamaya göre, THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, törende yaptığı konuşmada, Avrupa'nın en hızlı büyüyen havayolu olarak Avrupa'nın en büyük basketbol organizasyonu Eurolig'in ana sponsoru olmaktan dolayı çok heyecanlı olduklarını ve bundan gurur duyduklarını söyledi.

Oluşturulan yeni logo

Eurolig'in yeni logosu, bu ligin mevcut logosunun başına "Turkish Airlines" eklenerek her iki logonun birleşimiyle "Turkish Airlines Euroleague" şeklinde oluşturuldu.

Her iki kurumun grafik özelliklerini birleştiren ve değerlerini Avrupa'daki basketbol seyircilerine tanıtmayı amaçlayan yeni logo, THY'nin en büyük pazarı olan ve 70'ten fazla kente uçtuğu Avrupa'da, THY'nin bilinirliğini daha etkili olarak artıracak.

Yeni logo, her iki kuruluş arasındaki bütünsel ortaklığın hayata geçirilmesinde atılan ilk adımlardan biri olacak.

Avrupa'nın en büyük basketbol organizasyonu olan Euroleague Basketball ile 5 yılı opsiyonlu olmak üzere 10 yıllık isim hakkı sponsorluğu için 26 Temmuz 2010 tarihinde anlaşmaya varılmıştı.

Bu konularda ilginizi çekebilir