TMSF 6 şirketi satıştan çekti

Garipoğlu grubu ile Aksoy grubu şirketlerinden bazılarının satışları durduruldu

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Garipoğlu Grubu Şirketlerine ait mal, hak ve varlıklardan oluşturulan 4 ticari ve iktisadi bütünlük ile Aksoy Grubu Şirketlerine ait mal, hak ve varlıklardan oluşturulan 2 ticari ve iktisadi bütünlük satışları, Fon Kurulu kararı ile satıştan çekildi.

TMSF'den yapılan açıklamaya göre, Garipoğlu Grubuna ait olan ve satıştan çekilen ticari ve iktisadi bütünlükler Akmaya, Ak Nişasta, Berolina Plastik ve Avpil PVC Pencere ve Kapı Sistemleri Ticari ve İktisadi Bütünlüklerinden oluşuyor.

Aksoy Grubuna ait olan ve satıştan çekilen ticari ve iktisadi bütünlükler Show Radyo ve Viva TV-Radyo Viva Ticari ve İktisadi Bütünlüklerinden meydana geliyor.

Maxi TV ve Radyo Tek Ticari ve İktisadi Bütünlükleri;nin satış süreçleri ise devam ediyor. Maxi TV, 22 Mart 2010 Pazartesi günü, Radyo Tek ise 24 Mart 2010 Çarşamba günü satışa çıkarılacak.

Maxi TV ile Radyo Tek Ticari ve İktisadi Bütünlükleri ile ilgili diğer detaylar şöyle:

"Maxi TV TİB Tesis Ziyareti 12 Mart 2010'a kadar, Maxi TV TİB Kapalı Zarf Son Teslim Tarihi 19 Mart 2010, Maxi TV TİB Pazarlık Tarihi 26 Mart 2010.

Radyo Tek TİB Tesis Ziyareti 12 Mart 2010'a kadar, Radyo Tek TİB Kapalı Zarf Son Teslim Tarihi 23 Mart 2010,Radyo Tek TİB Pazarlık Tarihi 26 Mart 2010"

Bu konularda ilginizi çekebilir