TOFED ve Garanti'den işbirliği

TOFED ve Garanti'nin işbirliğiyle hayata geçirilen kart ile şehirlerarası yolcular biletlerini indirimli alabilecek.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANKARA - Türkiye Otobüsçüler Federasyonu (TOFED) ile Garanti Bankası'nın işbirliği çerçevesinde hayata geçirilen ''TOFED&Garanti Flexi Kart'' projesinin uygulamaya girdiği bildirildi.

TOFED'den yapılan yazılı açıklamaya göre, karayolu yolcu taşıma sektörünün kullanımına sunulan TOFED&Garanti Flexi Kart, TOFED ve Garanti Bankası arasında gerçekleştirilen imza töreniyle tanıtıldı.

Cumhuriyet Köyü Legend Otel'de, dün düzenlenen basın toplantısı ve ilk kartın verilmesi törenine TOFED Kurucu Başkanı ve Metro Holding Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk, TOFED Genel Başkanı Mehmet Erdoğan, federasyon yöneticileri ve firma sahipleri ile çok sayıda sektör mensubu katıldı.

Törende konuşan TOFED Genel Başkanı Mehmet Erdoğan, bu kartın hem üyeler hem de yolcular tarafından kullanılabileceğini söyledi. Erdoğan, şunları kaydetti:

"TOFED&Garanti Flexi Kart ile üyelerimize çeşitli iskontolardan yararlanabilecekleri ve maliyetlerinin düşmesine katkı sağlayabilecekleri çağdaş bir ödeme sistemi sunmaktan çok mutluyuz. TOFED'in başlattığı ve akaryakıtta, kullanıcılarına yüzde 10 indirim sağlayan TOFED-Shell Kart'tan sonra, sektör mensuplarına dağıtacağımız TOFED&Garanti Flexi Kart, üyelerimizin sıkıntılarını aşağı çekmek, maliyet sorunlarının çözümüne katkılar sunmak için uygulamaya konuldu. Ayrıca bu kartı, seyahat eden yolcularımızın kullanımına da açarak, kullandıkça seyahat kilometreleri biriktirebilecekleri ve firmalardan indirim alabilecekleri bir kart haline getireceğiz."

Bu konularda ilginizi çekebilir