Torku Konyaspor Süper Lig'de

PTT 1. Lig play-off finalinde, Torku Konyaspor, Manisaspor'u 2-0 mağlup ederek Kayseri Erciyesspor ile Çaykur Rizespor'un ardından Spor Toto Süper Lig'e yükselen son takım oldu.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ESKİŞEHİR - PTT 1. Lig play-off finalinde, Torku Konyaspor, Manisaspor'u 2-0 mağlup ederek Kayseri Erciyesspor ile Çaykur Rizespor'un ardından Spor Toto Süper Lig'e yükselen son takım oldu.

Torku Konyaspor'un golleri 7'nci dakikada Recep'ten ve 47'nci dakikada Ars'tan geldi. Bitiş düdüğünün ardından Torku Konyasporlu futbolcular, sahaya giren taraftarlarıyla sevinçlerini paylaştı.

Maçın 58. dakikasında, Ediz Bahtiyaroğlu Tribünü'ndeki iki takımın taraftarları arasında gerginlik yaşandı. Bunun üzerine Çevik Kuvvet ekipleri duruma müdahale etti.

Ediz Bahtiyaroğlu Tribünü ile Kapalı Tribündeki Manisaspor taraftarları da karşılaşma bittikten sonra taşkınlık yapmaları nedeniyle Çevik Kuvvet ekiplerince stadın dışına çıkarıldı.

Karşılaşmayı, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanvekili Ufuk Özerten, Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı ve Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal, Torku Konyaspor Kulübü Başkanı Ahmet Şan, Manisaspor Kulübü Başkanı Emre Hasgör, PTT Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Osman Tural da izledi.

Bu konularda ilginizi çekebilir