Trafik canavarı mesaide: 4 ölü, 16 yaralı

Bolu'da meydana gelen zincirleme trafik kazasında, 2 kişi öldü, 9 kişi yaralandı. Bir minibüsün, bariyerlere çarpıp takla atması sonucu da 2 kişi öldü, 7 kişi yaralandı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

BOLU - Bolu'da meydana gelen zincirleme trafik kazasında, 2 kişi öldü, 9 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Karabük'ten Gerede istikametine seyreden Nugzar Sharashidez kontrolündeki PZ 089 yabancı plakalı tır, TEM Otoyolu Gerede bağlantı yolunda önünde seyreden Semih Alay'ın kullandığı 06 AZ 647 plakalı otomobile, Erkan Demir idaresindeki 36 Turgutreis 010 plakalı yolcu otobüsü de tıra çarptı.

Kazada, yolcu otobüsünde bulunan Nizam Gündüz ile otomobilde bulunan Abdullah Alay, olay yerinde hayatını kaybetti. İlk belirlemelere göre, otomobil sürücüsü Semih Alay ile otobüsteki 8 yolcu yaralandı.

Yaralılar, 112 Acil Servis ekipleri tarafından Gerede ve Bolu'daki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Otobüste bulunan diğer yolcular ise polis minibüsüyle Gerede İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Kaza nedeniyle ulaşıma kapanan yolun açılması için polis ve Karayolu ekipleri çalışmalarını sürdürüyor.

Kars'tan İstanbul'a gittiklerini söyleyen otobüs yolcuları ise çarpmanın şiddetiyle uyandıklarını ve otobüste bulunan bir kişinin kazada öldüğünü öğrendiklerini ifade etti.

Bolu'da trafik kazası: 2 ölü, 7 yaralı

Öte yandan, Ömer Çakar idaresinde EL MV 530 Almanya plakalı minibüs, TEM Otoyolunun Çaydurt mevkisinde bariyerlere çarpıp, takla attı.

Kazada, İbrahim (3) ve Nurha Çakar (17) olay yerinde hayatını kaybetti, sürücü Ömer ile Suat, Ceylan, Mahmut, Muhammet, Ali ve Meryem Çakar yaralandı.

Yaralılar, sağlık ekipleri tarafından Bolu'da çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Almanya'dan Mersin'e gittiği öğrenilen gurbetçi Ömer Çakar, gözyaşları içinde kazada hayatını kaybeden oğlu İbrahim Çakar'ın ellerinden tuttu ve alnını öptü. Çakar'ı, kaza sonrası otoyolda çevre güvenliği alan askerlerden biri teselli etmeye çalıştı.