Türk işadamlarında rota Afrika

Yeni pazar arayışlarını sürdüren Türk işadamları Afrika başta olmak üzere, Asya ve Amerika'da birçok ülkeyi ziyaret ederek, iş ilişkileri kuracak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME
ANKARA - Türk işadamları, 19 Afrika ülkesine giderek ikili iş görüşmelerinde bulunacak.
HÜRSİAD'dan yapılan yazılı açıklamada, Türk işadamlarının yeni pazarlarla tanışmaları, ihraç ürünlerini tanıtıp, temsilciliklerini oluşturmaları ve yerel firmalarla işbirliklerini geliştirmeleri amacıyla çok sayıda üyesini bazı ülkelere iş gezisine göndereceği belirtildi. Senegal'le başlayacak yurt dışı gezi organizasyonları kapsamında Tunus, Fas, Güney Afrika, Hindistan, Çin, Tataristan, Kenya, Madagaskar, Moritus, Brezilya, Venezuella, Angola, Rusya Federasyonu, Çad, Burkina Faso, Malev, Gine Bissau ve Costa Rica'ya gidileceği ve ikili iş görüşmelerinde bulunulacağı ifade edildi.
Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu'nun (TUSKON) organize ettiği Senegal-Tunus-Fas gezisine en fazla katılımı, konfederasyon üyesi derneklerden HÜRSİAD'in göstereceğinin kaydedildiği açıklamada, 19 Ocakta gerçekleşecek Senegal gezisine HÜRSİAD üyesi 60 işadamının katılacağı bildirildi.
Bu konularda ilginizi çekebilir