Turkcell Global Bilgi'nin yeni çağrı merkezi Artvin'de

Turkcell Global Bilgi, Halkbank çağrılarını yönetmek üzere Artvin'de çağrı merkezi açtı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ARTVİN - Turkcell Global Bilgi, Artvin'de, Halkbank çağrılarını yönetmek üzere 100 kişi kapasiteli çağrı merkezi açtı.

Merkezin açılışında konuşan Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv, teknoloji sayesinde bölgelerin kalkınmasının hızlandığına işaret etti.

Turkcell olarak 30 bin kilometreye yakın fiber optik hatları çektiklerini, iletişim üniteleriyle Türkiye'nin nüfusunun yüzde 99,7'sini kapsar hale geldiklerini belirten Ciliv, fiber optikle evlere bin megabit hızında internet bağlayabildiklerini söyledi.

Bu projenin, teknolojinin uygulanması ve bölgenin kalkınması açısından güzel bir örnek oluşturduğuna işaret eden Ciliv, artık Türkiye'nin dünya liderleri arasında yer aldığını belirtti. Ciliv, "Türkiye farklı bir ülke. Büyük başarılara imza atıldı fakat daha da yapacak çok işimiz var" diye konuştu.

"Yeni çağrı merkezi, bireysel bankacılıkta büyümemize destek olacak"

Halkbank Genel Müdürü Süleyman Aslan da, bu yatırımla temin edilen istihdam sayesinde üniversite mezunu gençlerin artık kendi memleketlerinde de iş bulabildiklerini ve böylece ekonomik ve sosyal refahın yurt geneline yayılmasına katkı sağlandığını kaydetti.

Bankacılık sektörünün, Türkiye'nin küresel krizde sağlam durmasını sağlayan en önemli unsurlardan olduğuna işaret eden Aslan, bu başarıda dağıtım kanallarının çeşitlendirilmesi, hizmet kalitesinin artırılması, teknolojik altyapının kaliteli iş gücüyle desteklenmesi ve maliyet kontrolü gibi unsurların etkili olduğunu; bu proje ile hepsinin gerçekleştirileceğini söyledi.

Aslan, yeni çağrı merkezinin, bireysel bankacılıkta büyümelerine ve daha çok müşteriyle daha verimli temas kurmalarına destek olacağını kaydetti.

Bu konularda ilginizi çekebilir