Turkcell'den 3 liraya 25 şarkı

MP3'ler sınırlama yok, bilgisayarda, MP3 çalarda dinlenebilecek, CD'ye yazılabilecek.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

İSTANBUL - Turkcell, Türkiye'de ilk kez cep telefonlarına MP3 indirme hizmeti vermeye başladı.

Turkcell'den yapılan açıklamaya göre, Turkcell'liler ömür boyu sahip olacağı MP3 formatındaki şarkıları ister bilgisayarlarına, isterlerse MP3 çalarlarına taşıyıp sınırsızca dinleyebilecek ve diledikleri kadar CD'ye yazabilecek.

Turkcell'in "Cepte Müzik Paketi"ne abone olanlar ayda 3 liraya MP3 formatında 25 şarkı indirebiliyor. Dileyen Turkcell'liler herhangi bir data ücreti ödemeden turkcell-im Müzik wap sayfasından MÜYAP katalogundaki binlerce yerli ve yabancı şarkıyı cep telefonlarına tek tek MP3 formatında da indirebiliyor.

Cepte Müzik Paketi'ne abone olmak için "ABONE MUZİK" yazıp 7777'ye ücretsiz göndermek ve gelen mesajı onaylamak yeterli oluyor.

Turkcell Ürün ve Servis Yönetiminden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Cenk Bayrakdar konuya ilişkin değerlendirmesinde, Türkiye'de ilk defa cep telefonlarına MP3 indirme hizmeti veriyor olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek, şunları kaydetti:

"Bugün müşterilerimize dijital müzikte sınırların kalktığını ve cepte MP3 hizmeti başlattığımızı müjdeliyoruz. Artık MP3 'çalma' dönemi sona erdi, Turkcell'le özgürleşen yasal dijital müzik dönemi başladı."

Bu konularda ilginizi çekebilir