Turkcell'den çocuklara 'Junior Paket'

"Junior paket" ile çocukların güvenliğini ön plana alan servisler ve eğitim ihtiyaçları için mobil çözümler sunuluyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Turkcell, çocuklarının güvenliğini ve gelişimini düşünen anne ve babalar için "Junior paket" hazırladı.

Yapılan açıklamaya göre, "Junior paket" ile çocukların güvenliğini ön plana alan servisler ve eğitim ihtiyaçları için mobil çözümlerin yanında müzik, eğlence ve zeka gelişimi içerikleri, avantajlı iletişim olanağı ile özel marka indirimleri sunuluyor.

"Turkcell Junior Paket" aboneleri, "Çocuğum Nerede Servisi" ile Turkcell ve Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü işbirliğiyle geliştirilen "Depremde Bana Ulaş Servisi"nden ücretsiz yararlanabiliyor, okul.com.tr'den yüzde 25 indirim kazanıyor, gncplay.com'dan bedava şarkı ile Brain Genius 2 mobil internet oyununu bedava indirebiliyor.  Ayrıca bilgilendirici ve eğlenceli SMS'ler abonelerin cebine ücretsiz geliyor ve çeşitli markaların özel indirimleri "Turkcell Junior Paket" kullanıcılarına sunuluyor. Turkcell, hazırladığı cep telefonu kullanımı kılavuzlarıyla da "Turkcell Junior Paket" kullanıcılarını güvenli cep telefonu kullanımı hakkında bilinçlendiriyor.

"Turkcell Junior Paket", ayda 14,9 liraya her yöne 60 dakika konuşma, 100 SMS ve 100 MB internetten oluşan komple iletişim olanağı sunarken, paket üyeleri aynı zamanda otomatik olarak gnçtrkcll kulüp üyesi de oluyor ve tüm gnçtrkcll avantajlarından yararlanıyor.

Anne ve babalar, 16 yaş altı çocukları için özel bu paketi, bireysel faturasız bir hatla alabiliyor ve bunun için kullanılacak hattan ABONE boşluk JUNIOR boşluk kullanıcının TC kimlik numarasını yazıp 5841'e mesaj göndermek yeterli oluyor.

Bu konularda ilginizi çekebilir