Türkiye, uluslararası düğün sektörü için bir cazibe merkezi!

Uluslararası düğün turizmi profesyonellerini bir araya getiren RSVP Sempozyumu ve EWCP (Egzotik Düğün Planlama Konferansı), KM Events'in yerel partnerliği ve Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı'nın (TGA) resmi partnerliğinde Türkiye’de gerçekleşti.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Uluslararası düğün turizmi profesyonellerini bir araya getiren RSVP Sempozyumu ve EWPC (Egzotik Düğün Planlama Konferansı), KM Events'in yerel partnerliği ve Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı'nın (TGA) resmi partnerliğinde Türkiye’de gerçekleşti. 

80 ülkenin temsil edildiği ve dünyanın en büyük düğün planlama konferansı olarak kabul edilen EWPC (Egzotik Düğün Planlama Konferansı) ise, 24- 26 Nisan 2024 tarihlerinde Bodrum Lujo Hotel Bodrum'da gerçekleşti. 

Ülkemizin etkinlik ve düğün destinasyon turizminin tanıtımında büyük rol oynayan ve yüzlerce sponsorun desteğiyle gerçekleşen bu iki konferans, toplamda 1.000 kişilik uluslararası düğün profesyoneline ev sahipliği yaptı. Bu çok önemli iki etkinliğin, Türkiye'nin destinasyon tanıtımına katkı sağlarken, gelecekteki muhtemel işbirliklerinin de potansiyelini artırabileceği öngörülüyor. 

2 - 6 Nisan 2024 tarihlerinde  Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul’da gerçekleşen “RSVP Sempozyumu” organizasyonunda KM Events Kurucusu Meltem Tepeler'e “Uluslararası Yaşam Boyu Başarı Ödülü” takdim edildi! Etkinlikler hakkında açıklama yapan KM Events Kurucusu, Meltem Tepeler; "Ülkemizin eşsiz kültürel zenginliği ve muhteşem mekanları, global düğün endüstrisi için büyük bir cazibe kaynağı… Ülkemizi dünya çapında bir etkinlik-düğün endüstrisi merkezi haline getirmek için sürdürülebilir projeler üretmekten, KM Events ailem ve meslektaşlarım ile sektörümüz adına çalışmaktan gurur duyuyorum” dedi.