Vodafone Türkiye Kristal Elma'da iki birincilik aldı

Şirket, Mobil Numara Taşıma 1. Yıl Dönümü "Birincilik Kampanya" ve Açıkhava dalında Hizmet kategorisinde "Cep Özgür Tarifesi" Teaser Outdoorları Kampanya ile ödüle layık görüldü

YAYINLAMA
GÜNCELLEME
İSTANBUL - Vodafone Türkiye, reklam dünyasının en prestijli ödüllerinden "Kristal Elma Türkiye Reklam Ödülleri" yarışmasında iki birincilik  kazandı.
Vodafone'dan yapılan açıklamada, Kristal Elma Türkiye Reklam Ödülleri yarışmasında Vodafone Türkiye'nin, Televizyon dalında Kurumsal İmaj kategorisinde Mobil Numara Taşıma 1. Yıl Dönümü "Birincilik Kampanya" ve Açıkhava dalında Hizmet kategorisinde "Cep Özgür Tarifesi" Teaser Outdoorları Kampanya ile Kristal Elma'ya layık görürken, 5 farklı dalda toplam 6 çalışmasıyla da başarı ödülü kazandığı bildirildi.
Vodafone Türkiye Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı ve İcra Kurulu Üyesi Gökhan Öğüt, konuya ilişkin yaptığı değerlendirmede, geçen yıl yoğunlaşan küresel ekonomik kriz koşullarına rağmen marka ve reklam yatırımlarına hiç aksatmadan devam ettiklerini belirtti.
Öğüt, şunları kaydetti:
"Türkiye'nin ikinci, telekom sektörünün ise en büyük reklam vereni olduk. Türkiye'de de markamızı yerelleştiriyor, onu tüketicinin kalbinde ve zihninde bir güven markası olarak inşa ediyoruz. Bu hedefle yaptığımız reklam çalışmalarımızdan son derece olumlu sonuçlar alıyoruz. Reklam stratejimizin başarısını iş sonuçlarımızda, müşterilerimizin artan memnuniyeti ve markamıza olan bağlılığında görüyoruz. Kristal Elma Türkiye Reklam Ödülleri'nde aldığımız iki Kristal Elma doğru yolda olduğumuzu bize bir kez daha gösterdi. Önümüzdeki dönemde de müşterilerimizin beğeniyle takip edecekleri yaratıcı ve şaşırtıcı reklam çalışmalarımıza devam edeceğiz."
Bu konularda ilginizi çekebilir