Vural: AK Parti 2011 seçimlerinde iktidar olamaz

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Tanrıverdi'nin "2011 seçimlerinde MHP barajı aşamayacak" açıklamasını değerlendirdi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

RİZE - MHP Grup Başkan Vekili Oktay Vural, "Bundan sonra 2011 seçimlerinde AK Parti'nin iktidar olması mümkün değildir" dedi.

Parti mensuplarıyla birlikte Rize Gazeteciler ve Muhabirler Derneği'ni ziyaret eden Vural, gazetecilerle sohbet etti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi'nin "2011 seçimlerinde MHP barajı aşamayacak" açıklamasının hatırlatılması üzerine Vural, "Çok komik oluyorlar. Milliyetçi Hareket Partisi'nin nefesini enselerinde hissediyorlar, bozkurdun nefesi enselerinde" diye konuştu.

Korkunun ecele faydası olmadığını ve seçimde hesaplaşacaklarını belirten Vural, şöyle devam etti:

"İnşallah bu seçimlerde hesaplaşacağız. Cumhuriyetimizle milli kimliğimizle hesaplaşanlarla bir hesabımız olacaktır. O hesabı keseceğiz. Barajlarla ilgili olsa olsa kendi sorunları olacaktır. Bir jübile yaptıracağız. Rize'den sesleniyorum Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a; 2011'de bir jübile yaptırıp emekliliğini temin edeceğiz. Bütün anketler onu gösteriyor. Kendilerinin yaptırdığı anketlerde de MHP'nin nefesini enselerinde hissettiklerini görüyorlar. Onun için korkunun ecele faydası yok. Sandıkta bütün bunları söyleyenlerle görüşeceğiz."

Halkın seçim sandığında en son kararını söyleyeceğini savunan Vural, "Bundan sonra AK Parti'nin iktidar olma devri bitmiştir. Bütün dünya bunu böyle bilsin. Herkese sesleniyorum, medyasından iş adamlarına, sivil toplum örgütlerine. Bundan sonra 2011 seçimlerinde AK Parti'nin iktidar olması mümkün değildir. Herkes hesabını ona göre yapsın" dedi.

Vural, parti olarak iktidara geldiklerinde ise hesap sorma döneminin başlayacağını sözlerine ekledi.

Bu konularda ilginizi çekebilir