Yargıda rüşvet davasında tahliye

Yüksek yargıda rüşvet iddialarına yönelik davada 2 tahliye çıktı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANKARA - Yüksek yargıdaki rüşvet iddiaları kapsamında görülen davada, tutuklu 3 sanıktan ikisinin tahliyelerine karar verildi.

Ankara 9. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davanın bugünkü duruşmasına, tutuklu sanıklar Bekir Akbal, Hüseyin Uysal ve Necdet Okcu ile sanık avukatları katıldı.

Dava konusu olayın savcılık soruşturması sırasında, teknik takip ve izleme konularında görev almış olan ve Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığında görevli 3 polis memuru tanık olarak ifade verdi.

Tutuklu sanıkların avukatları, delillerin toplandığını ve karartılmasının söz konusu olamayacağını savunarak, müvekkillerinin tahliyelerine karar verilmesini talep etti.

Tutuklu sanıklar da tahliye talebinde bulundu.

Cumhuriyet Savcısı Halis Özmen, tutuklu sanıklardan Hüseyin Uysal ve Bekir Akbal'ın tahliyelerine, Necdet Okcu'nun ise tutukluluk halinin devamına karar verilmesini istedi.

Mahkeme, tutuklu sanıklardan Hüseyin Uysal ve Bekir Akbal'ın tahliyelerine karar verdi. Sanık Necdet Okcu'nun tutukluluk halinin devamına karar veren mahkeme, duruşmayı erteledi.

Bu konularda ilginizi çekebilir