Yataş, 17,5 milyon liralık kredi aldı

Yataş, Şekerbank ile 17,5 milyon liralık kredi anlaşması imzaladı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL- Yataş, Şekerbank ile 17,5 milyon liralık kredi anlaşması imzaladı.

Yataş Yatak ve Yorgan Sanayi Tic. A.Ş. tarafından yapılan açıklamada, başlatılan "dönüşüm yönetimi projesi" kapsamında kullanılmak üzere Şekerbank ile 17 milyon 500 bin lira tutarında bir nakdi ve gayri nakdi kredi anlaşması imzalandığı belirtildi.

Kredinin, Yataş'ın söz konusu dönüşüm döneminde hedeflenen cirolara ulaşılması, müşteri, bayi ve çalışan memnuniyetinin artırılması anlamında büyümenin gerçekleştirilmesi amacıyla kullanılacağı kaydedildi.

Yataş Genel Müdürü Serdar Kitapçı, söz konusu kaynak ile Yataş'ın yeni bir yapılanma ve daha fazla müşteri odaklı çalışma anlayışı içerisinde olacağını dile getirerek, şunları ifade etti:

"Hem kendimiz hem de bayilerimiz ve satış noktalarımız ile birlikte müşteri memnuniyetini maksimum seviyeye çıkartacağız. Şekerbank'ın uzun vadeli bu desteği, olası global ekonomik zorluklara karşı daha güvenli ve sağlam bir yapıyla geleceğimizi şekillendirmemizi sağlayacak. Amacımız, 2011 ve sonraki yıllarda perakende mağazacılığında daha fazla yer almak için mağaza konseptlerine yatırım yapmak, maliyet düşürücü unsurları değerlendirerek maliyetlerin ve dolayısıyla tüketiciye daha kalite ve daha uygun ürün temininin gerçekleştirilmesini sağlamak, yurt içi pazarlarındaki payımızı artırma çalışmaları ile birlikte yurt dışı pazarlarına açılarak ihracatın toplam cirodaki payını artırarak ülkemize döviz girdisi sağlamaktır."

 

Bu konularda ilginizi çekebilir