Yeni yılda 55 yeni mağaza açacak

Vatan Bilgisayar Genel Müdürü Hasan Vatan, "2012 yılında 55 yeni mağaza açarak 100 mağazaya ulaşacağız" dedi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

MALATYA - Vatan Bilgisayar Genel Müdürü Hasan Vatan, 2012 yılında 55 yeni mağaza açarak 100 mağazaya ulaşmayı hedeflediklerini bildirdi.

Hasan Vatan, Malatya Park Alışveriş Merkezi'nde Vatan Bilgisayar'ın 45. mağazasının açılışında gazetecilere yaptığı açıklamada, Malatya'nın umut vaat eden bir şehir olduğunu belirterek, iyi bir yerde, iyi bir marka ve iyi hizmetle çok iyi işler yapacaklarına inandıklarını söyledi.

Yeni yıla ilişkin beklentilerine de değinen Vatan, ''2012 herkesin 'kriz olacak, işler durgun olacak' dediği bir yıl. Biz tam tersine krizleri fırsata çevirmeyi seven bir firmayız. Dolayısıyla 2012 yılında 55 yeni mağaza açarak 100 mağazaya ulaşacağız'' diye konuştu.

Sektörde de çok fazla büyüme beklenmediğini ifade eden Vatan, ancak kendi firmaları açısından yüzde 100'ün üzerinde bir büyüme beklediklerini dile getirdi.

Firma olarak tüm ürünlerde yüzde 25 indirim kampanyası uyguladıklarını ve kampanyanın yarın ve pazar günü de devam edeceğini kaydeden Vatan, müşterinin ihtiyacına göre satış yaptıklarını belirtti. Vatan, ayrıca firmalarında yaptıkları bir uygulamayla vatandaşların istedikleri parçaları toplayarak taleplerine göre bilgisayar satışında bulunduklarını söyledi.

Malatya Park Alışveriş Merkezi Genel Müdürü Ali Günaçar da alışveriş merkezindeki mağazaların doluluk oranının yüzde 100'e yaklaştığını belirtti. Günaçar, Vatan Bilgisayar'ın açılmasının kendilerine önemli bir değer kattığını vurguladı.

Bu konularda ilginizi çekebilir