Yeni yılda yeni hedeflere

Kurucusu Nezih Demirkent’in açtığı yolda, onun ilkelerine bağlı olarak 36 yılı geriden bırakan gazeteniz DÜNYA yeni yaşını çalışanları ile birlikte kutladı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Kurucusu Nezih Demirkent’in açtığı yolda, onun ilkelerine bağlı olarak 36 yılı geriden bırakan gazeteniz DÜNYA yeni yaşını çalışanları ile birlikte kutladı. Kurucusu Nezih Demirkent’in 1981’de açtığı yolda, onun ilkelerine bağlı olarak iş dünyasının ve Anadolu’nun sesini duyuran gazeteniz DÜNYA 37. yaşını çalışanları ile birlikte kutladı. Düzenlenen törende gazeteye emek veren çalışanlara plaket takdim edildi. DÜNYA çatısı altında 10, 15, 20, 25 ve 30 yılını dolduran çalışanlara ödüllerinin verilmesinin ardından 37’nci yaş pastası kesildi.

Törende konuşan DÜNYA Yönetim Kurulu Başkanı Didem Demirkent, “Son 16 yılda gazetenin başında Nezih Demirkent’e sadakatimi gösterdim. Bu mirası taşımaktan dolayı çok mutluyum. Nezih Demirkent gibi çok güçlü bir ismin ardından benimle çalışan, Anadolu’nun kalbinden destek veren tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi. Gazete çatısı altında yapılan işlerdeki başarının sadece kendisine ait olmadığını belirten Demirkent, çalışanların çabası, kendisinin de çalışanların arkasında durması sonucu başarı yakalandığını vurguladı.
Geçen yıldan bu yana DÜNYA çatısı altında birçok yenilik yapıldığını kaydeden Didem Demirkent, “Yazıişleri geçen yıldan bu yana çok güzel ekler çıkararak bize yenilikler kattı. Eğitim alanında büyümeyi hedefl iyoruz. Yurtdışından yeni bir markayı bünyemize kattık. Gelecek yıl da bu büyümemize devam edeceğiz” diye konuştu.

36 yılda saygın bir grup inşa ettik

Törende açılış konuşmasını yapan DÜNYA Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Güldağ, geçtiğimiz günlerde gazete çatısı altında Nezih Demirkent’i anmak ve gazetenin kuruluş sürecini anılarla paylaşmak için bir toplantı düzenlendiğini hatırlattı. "Kurucumuz ve liderimiz Nezih Demirkent'le çalışan, Demirkent okulunun bizzat öğretmeninden ders almış öğrencileri ile bir araya geldik" diyen Güldağ, buluşma fikrinin Didem Demirkent’ten çıktığını, toplantıda anlatılanların herkesi gururlandırdığını söyledi. Güldağ, “Bu gazete daha iyi yerlere gelecekse başarılara yenilerini eklememiz gerekir. Bir süredir de ekliyoruz. DÜNYA Education son dönemde takdire şayan bir gelişme gösterdi. Yapılan işlerde bu bünyede çalışan herkesin payı var. Bundan sonra da iyi şeyler yapacaksak burada bizim payımızın çok yukarılarda olması gerekiyor. Geride kalan 36 yılda liderlerimiz ve çalışanlarımızla birlikte saygın bir grup inşa ettik" dedi. Bu yapının parçası olmaktan büyük mutluluk duyduğunu dile getiren ve plaket alanları kutlayan Güldağ, grup içindeki gençlerin de bu başarıları örnek alarak yollarına devam etmeleri dileğinde bulundu.

45 ÇALIŞANA PLAKET

DÜNYA'da 10, 15, 20, 25 ve 30 yılını dolduran çalışanlar plaketle ödüllendirildi. Grupta 10 yıldır çalışan şu isimler Dünya Yönetim Kurulu Üyesi Burcu Kösem’den plaketlerini aldılar: “Bedir Yılmaz, Cengiz Sunar Ufacık, Hilal Çıtak, Filiz Coşkun, Gülsüm Erdem, İsmail Yaşar, Celal Er, Alaattin Aktaş, Fatih Özatay, Hüseyin Sönmez, Kamil Eser, Mehmet Kara, Mehtap Mutlu Özcan, Muhittin Kandil, Ömer Faruk Dalay, Ömer Türkdönmez, Saff et Bekar, Selami Arıcı, Tahir Kaya.” Gruba 15 yıldır emek veren şu isimler ise plaketlerini Dünya Yönetim Kurulu Üyesi Metin Dorbek 'ten aldı: Ayhan Karakuş, Sedat Alp, Neslihan Erçeri, Musa Bulut, Tayfun Koçalak, Şahin Özgüç, Coşkun Büyükakar, Yaşar Kuş, Canan Meral, Önder Doğan, Sait Ravanoğlu.” Grup çatısı altında 20 yılını dolduran, “Çağlar Bakır, Hüseyin Gökçe, Ahmet Usman, Dursun Parim, Hakan Kılıç, Jülide Yiğittürk Gürdamar, Mesut Şahin, Mustafa Kemal Doymuş, Ozan Cenk Şahin” de plaketlerini Dünya Yönetim Kurulu Üyesi Hülya Koç’un elinden aldılar. Grubun en uzun süreli çalışan emektarlarına plaketleri Dünya Yönetim Kurulu Başkanı Didem Demirkent tarafından takdim etti. Refik Cebeci, Tülay Taşkın, Timuçin Bozkurtoğulları ve Veysel Ağdar 25 yıl, Kemal Sorkun 30 yıl plaketi aldılar. Ödül alanlar daha sonra toplu fotoğrafta bir araya geldi.

Bu konularda ilginizi çekebilir