Yılın takımı VakıfBank

Boğaziçi Üniversitesi Spor Kurulu’nun gerçekleştirdiği 2013 Spor Ödülleri’nde, Avrupa ve Dünya Şampiyonu VakıfBank “Yılın Takımı”, VakıfBank’ın milli pasörü Naz Aydemir Akyol da “Yılın Voleybolcusu” ödülünü kazandı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Son Avrupa ve Dünya Şampiyonu olarak elde edilmesi zor bir başarıya imza atan ve 69 maçtır namağlup yoluna devam eden, 2013 yılının beş kupalı şampiyonu VakıfBank Spor Kulübü’ne bir ödül de Boğaziçi Üniversitesi’nden geldi.

Boğaziçi Üniversitesi öğrencilerinin ve sporseverlerin oylarıyla son Dünya ve Avrupa Şampiyonu VakıfBank “Yılın Takımı” olurken, Naz Aydemir Akyol da “Yılın Voleybolcusu” ödülünü aldı. Boğaziçi Üniversitesi’nde gerçekleştirilen ödül törenine VakıfBank Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Sibel Sağman ve pasör Naz Aydemir Akyol katıldı.

Ödül töreninde konuşma yapan VakıfBank Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Sibel Sağman “Bizleri bu ödüle layık gördüğü için Boğaziçi Üniversitesi’ne çok teşekkür ediyoruz. Bizler için yoğun bir yılı geride bıraktık. 2013 yılını yenilgisiz 5 kupayla tamamladık. Bu başarıları elde etmek çok bizim için çok değerli. Ancak asıl olan, bu başarılarda istikrarlı olabilmek. Türk gençlerinin yeterli imkanlar sağlandığında neler başarabileceğini, kazandığımız kupalarla göstermiş olmanın mutluluğu içerisindeyiz" dedi.

Beş Kupalı Namağlup Şampiyon

Son Dünya ve Avrupa Şampiyonu VakıfBank, 2012-2013 yılı içerisinde mücadele ettiği beş kulvarda da namağlup şampiyon oldu. Son Dünya ve Avrupa Şampiyonluğu unvanlarını elde eden VakıfBank, ayrıca Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi Şampiyonluğu, Teledünya Türkiye Kupası Şampiyonluğu ve Türkiye Süper Kupası’nı da müzesine götürdü.

VakıfBanklı oyuncular 2012-2013 sezonunda hiç maç kaybetmezken, 2013-2014 yılında da galibiyet serisini sürdürüyor ve 69 maçtır kaybetmiyor.

Bu konularda ilginizi çekebilir