Arnavutluk veteriner ilaçlarında Türk malı tercih ediyor

Arnavutluk’ta veteriner ilaçları vb ürünlerin dağıtımını yapmakta olan firma Türkiye’den bayilik olabileceği firmalar aramaktadır.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Arnavutluk’ta veteriner ilaçları vb ürünlerin dağıtımını yapmakta olan bir firma Türkiye’den bayilik olabileceği firmalar aramaktadır.

Arnavutluk’un dış ticaret politikası ülkenin Dünya Ticaret Örgütü (DTÖ) üyeliği, AB ile gerçekleştirilmiş olan Serbest Ticaret Anlaşması ve diğer Serbest Ticaret Anlaşmaları çerçevesinde şekillenmektedir.

Arnavutluk’a üçüncü ülkelerden ithal edilen mallara türüne göre %0, %2, %5, %6, %8, %10, %15 oranlarında Gümrük vergisi uygulanmaktadır.

- İlaçlar, kitap, gazete ve dergi, sivil havacılık alanında kullanılan cihazlar, sanat eserleri ürünlere %0
- Hububat, plastik hammaddeler, tekstil elyafları, kimyasallar, işlenmemiş maden ürünleri, optik ve tıbbi cihazlar, makine ve değişik diğer cihazlar vs. ürünlere %2
- Alkollü içecekler, ağaç ürünleri, kağıt ve kırtasiye ürünlerine %5
- Deodorant, diş macunu, şampuan gibi kişisel bakım ürünleri, tekstil ve deri ürünlerinin bakımı için kullanılan ilaçlara, bazı plastik ürünlere (polietilen filmler, mutfak malzemeleri) vs. ürünlere %8
- Kahve, kakao gibi bazı gıda ürünleri, bazı meyve ve sebze türleri vs., tekstil ürünleri, işlenmiş deri vs. ürünlere %10
- Maden suyu, çaylar, baharat, deterjan, kozmetik ve parfüm ürünleri, bakır ürünleri, bazı kağıt ürünleri, mobilya ve elektrikli ev aletleri, hazır giyim, oyuncaklara %15 vergi uygulanmaktadır.

Orijinal mesajı aşağıdaki şekilde olan müşterinin talebine bir altta verilen linkten ulaşabilirsiniz:

Dear Sir/Madam
We would like to take this opportunity to introduce our company.
Our company is specialized in distributing of veterinary pharmaceutical products under the name *****,
We have a very strong presence in the pharmaceutical market for veterinary products with experience in this field over 10 years.
We are very interested in establishing business cooperation with your esteemed company for our market.
We believe we have the needed infrastructure and expertise for a successful presentation of your products in the territory of Albania.
We are kindly asking for a possibility for exploring a potential cooperation for this territory in case of mutual interest.
Looking forward for a positive feedback we wish to thank you in advance for your time and effort,
Kind Regards

http://turkishexporter.net/en/Leads/343452_veterinary-pharmaceutical-products-request-for-albania

Bu talebi bırakan alıcının iletişim bilgileri ve ilgili talebe ait teknik detaylar tüzel firmalar ve şahıs firmalarına ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Değerli İhracatçımız, bu ve benzeri yüzlerce yurt dışı talep ve ihracat fırsatlarına sürekli ve ücretsiz erişebilmek için üyesi bulunduğunuz; Ticaret ve Sanayi Odası, İhracatçı Birliği ve İş dernekleri aracılığıyla Ekonomi Bakanlığı ihracat desteklerini kullanabilirsiniz.
Lütfen bağlı bulunduğunuz bu tür dernekler aracılığıyla Turkishexporter.Net'e başvurunuz...

Bu konularda ilginizi çekebilir