Güney Afrika evlerinin kapısı, penceresi Türkiye’den

Güney Afrikalı bir ithalatçı firma kapı, pencere, jaluzi ürünleri konusunda Türkiye’den tedarikçiler aramaktadır.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Güney Afrikalı bir ithalatçı firma kapı, pencere, jaluzi ürünleri konusunda Türkiye’den tedarikçiler aramaktadır.

55 milyon nüfusa sahip bulunan ülkede yaklaşık %15’lik kısmını oluşturan ve daha çok beyazlardan meydana gelen bir kitle yüksek bir gelir düzeyi ile refah içerisinde yaşamaktadır. Tüketim mallarının ve özellikle lüks tüketim mallarının büyük kısmı bu gruba giren tüketiciler tarafından satın alınmaktadır. Nüfusun en az yarısı yoksulluk sınırları içerisinde bulunmaktadır.

Güney Afrika Cumhuriyeti’ne konteynırla mal gönderilecek olduğunda ücretler 20ft konteyner için 5.000 $ civarındadır. Mersin limanından kalkan gemiler Süveyş Kanalını geçerek Afrika sahilleri boyunca stop-by veya doğrudan GAC’a ulaşmaktadır. Bu hatta ilk önemli varış limanı Durban olup ardından Port Elizabeth ve CapeTown’a ulaşımları devam edebilmektedir. Ayrıca Türkiye’den taşıma süresi de takriben 30-45 gün arasındadır.

GAC’nin ekonomisi gelişmiş bir yapı sergilemektedir. Fakat aynı zamanda nüfusun büyük bir kısmı da yoksulluk içerisinde bulunmaktadır. GAC’nin gelir dağılımında büyük bir farklılık yaşanmaktadır. Ülkede tüketici profili zengin ve yoksul olarak uç noktalara yığılmış durumdadır. Dolayısıyla tüketici eğilimi ve davranışları da farklı olabilmektedir.

Orijinal mesajı aşağıdaki şekilde olan müşterinin talebine bir altta verilen linkten ulaşabilirsiniz:

As we are the biggest wholesale in South Africa and will be in Turkey for two days this week
please can we meet to discus  further business

http://www.turkishexporter.net/en/Leads/339030_door-window-blind-demand-from-south-africa

Bu talebi bırakan alıcının iletişim bilgileri ve ilgili talebe ait teknik detaylar tüzel firmalar ve şahıs firmalarına ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Bu konularda ilginizi çekebilir