Gürcistan, otomotiv yedek parça ithalatı için Türk üreticileri seçti!

Otomotiv yedek parça sektöründe Gürcistan’da faaliyet gösteren bir firma, Türkiye’den yedek parça ithal edecek.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Türkiye’nin güçlü ihracat kanadı olan otomotiv ve içinde yer alan oto yedek parça tüm dünyada en hareketli ve yoğun talep gören sektörler arasında yer alıyor. Sektörün hareketliliği düşünüldüğünde ise otomotiv ürünlerinin e-ihracat için uygunluğu göze çarpıyor. Ayrıca bu sektör en fazla ihracat yapan sektör olarak da zirvedeki yerini koruyor.

Bu kapsamda ihracattaki başarısını koruyan bu sektörden Türkiye’nin en büyük e-ihracat platformu TurkishExporter’a bugün bir ithalat talebi daha geldi. Otomotiv yedek parça sektöründe Gürcistan’da faaliyet gösteren bir firma yayınladığı taleple, Türkiye’den otomobil yedek parça satın alacağını belirtti.

Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren Gürcistan firmasının yayınladığı ihracat fırsatını görmek isteyen yedek parça üreticileri, Forie’de bir basic üyeli başlatıp ithalatçı firmanın detaylarına ulaşabilirler.

Otomotiv sektöründeki üreticiler için ithalatçı listeleri

Türkiye’nin en tanınmış markalarından en küçük işletmelerine kadar geniş bir yelpazede üyeleri içerisinde bulunduran TurkishExporter ve global markası Forie, kullanıcılarına sunduğu verimli e-ihracat deneyimi ile birçok farklı ülkenin otomotiv sektöründeki ithalatçı listelerini üyeleri ile paylaşıyor.

Dünya ticaretinin buluşma noktası TurkishExporter, kendini diğer platformlardan farklı kılan anlık alım ilanı özelliği ile sayısız ihracat fırsatlarını yayınlamaya devam ederken, sizde otomotiv sektöründe iyi bir tedarik ağınızın olduğunu düşünüyorsanız, kurumsal üyelik yaparak yüzlerce güncel ithalatçı firmaya erişebilirsiniz.