İngiltere, Türk üreticilerden fayans yapıştırıcısı satın alacak

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren İngiltereli ithalatçı bir firma, Türkiye’den fayans yapıştırıcısı satın alacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Her gün pek çok ithalatçı firma sayısız alım ilanlarını TurkishExporter sayfasına yazmaya, Türkiye’nin en büyük B2B platformu TurkishExporter ise bu ihracat fırsatlarını ilgililere ulaştırmaya devam ediyor.

İnşaat ve yapı sektöründe de çok fazla ihracat ilanı yayınlayan TurkishExporter bugün Türkiye’nin en çok ihracat yaptığı 4’üncü, en çok ithalat yaptığı 11’inci ülkesi konumunda yer alan İngiltere’den bir alım ilanı yayınlandı. Firma yayınladığı ithalat ilanıyla Türkiye’den fayans yapıştırıcısı ithal edeceğini belirtti.  

İngiltere pazarına kolay giriş bileti

İngiltere pazarında faaliyet göstermek veya ihracatınızı genişletmek mi istiyorsunuz? Artık bu hedeflere ulaşmak daha kolay. Forie'nin sunduğu “DataBank” hizmeti sayesinde, 2022-2023 güncel ithalat firmalarının tam adresleri, iletişim bilgileri ve faaliyet gösterdikleri sektörler hakkında özel listelere ulaşabilirsiniz.

Bu özel veri bankası, doğru hedef kitleye odaklanmanıza ve potansiyel müşterilerinizle hızlı bir şekilde iletişim kurmanıza yardımcı olacaktır. Forie.com web sitesini ziyaret ederek bu fırsatı hemen deneyebilir ve Forie'nin ihracat destek uzmanlarından konu hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.