İngiltere’nin mercimek ihtiyacını karşılıyoruz

İngiltere’de tarım ürünleri toptancısı firma Türkiye’den aylık bazda düzenli olarak kırmızı ve yeşil mercimek satın almak istemektedir.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İngiltere’de toptan tarım ürünleri satan bir firma Türkiye’den aylık konteyner bazında düzenli olarak kırmızı ve yeşil mercimek satın almak istediklerini beyan ederek fiyat teklifleri talep etmektedir.

Ilımlı bir deniz iklimine sahip olan Birleşik Krallık’ta, Kuzey İskoçya’nın dağlık alanları, Galler ve İngiltere’nin bazı kuzey bölgeleri dışında kalan tüm bölge toprakları, tarım ve hayvancılık için elverişlidir. Bununla beraber, Doğu Anglia haricindeki arazilerin engebeli olması, büyük ölçekli geniş tarımsal üretime izin vermemektedir. Geçtiğimiz yüzyıllar içinde ülkede tarımsal üretim yaygınlaştıkça, yaprak döken ağaçlardan oluşan ormanlık araziler giderek azalmıştır.

Birleşik Krallık, zengin petrol, doğal gaz ve kömür kaynakları ile AB içinde en fazla enerji kaynağına sahip ülke konumundadır. Diğer taraftan üretim 1990’lardan itibaren giderek azalmıştır, yerel talebi karşılayamamaktadır. Ülke giderek artan oranda ithalata bağımlı hale geldiği için yükselen global enerji fiyatları ekonomi için risk oluşturmaktadır. 1980’li yıllar boyunca enerji bakımından kendi kendine yeterli olan ülke günümüzde net enerji ithalatçısı haline gelmiştir. Ülkenin diğer mineral kaynakları son derece sınırlıdır.

Orijinal mesajı aşağıdaki şekilde olan müşterinin talebine bir altta verilen linkten ulaşabilirsiniz:

Dear Exporters,
We're Vegetables wholesale and distribution company in London,UK.
We're looking for Red and Green Lentils(whole).
Quantity of order is 20' container in each month.
Please, Send us quotation and details.
Regards,

http://turkishexporter.net/en/Leads/338593_red-lentils-green-lentils-buy-inquiry-from-united-kingdom

Bu talebi bırakan alıcının iletişim bilgileri ve ilgili talebe ait teknik detaylar tüzel firmalar ve şahıs firmalarına ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Bu konularda ilginizi çekebilir