Kongo Demokratik Cumhuriyeti, Türkiye’den vanilya şekeri tedarik edecek!

Yüzölçümü bakımından Sahra Altı Afrika'nın en büyük ülkesi olan Kongo Demokratik Cumhuriyeti, Türkiye’den vanilya şekeri ithal edecek.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Türkiye’nin dünyada en tanınmış e-ihracat platformu TurkishExporter’a her gün yüzlerce ihracat fırsatı gelir ve bu fırsatların tamamı aynı gün üretici ve ihracatçı firmalarla buluşmak üzere ithalatçılar sekmesinde yayına girer. Her gün gelen çeşitli gıda ürünlerinin de ilanlarını yayınlayan bu platforma bugün Kongo Demokratik Cumhuriyeti’nden bir ilan geldi.

Bu kapsamda Kongo Demokratik Cumhuriyeti’nde faaliyet gösteren ithalatçı firma, B2B e-ihracat platformu TurkishExporter’a ilan bırakarak, Türkiye'den vanilya şekeri ithal edeceğini belirtti.

Kongo Demokratik Cumhuriyeti’nden yazan ithalatçı ile temas kuracak olan TurkishExporter kurumsal üyeleri doğrudan ilan üzerinden teklif sunabilir. İlk kez platformu kullanacak firma ise platformun mobil uygulaması olan Forie’yi, App Store ve Google Play’den indirerek üyelik başvurusu yapabilir.

Gıda ithalatçısı şirketler listesi

Türkiye’nin en tanınmış markalarından en küçük işletmelerine kadar geniş bir yelpazede üyeleri içerisinde bulunduran TurkishExporter ve global markası Forie, kullanıcılarına sunduğu verimli e-ihracat deneyimi ile birçok farklı ülkenin gıda sektöründeki ithalatçı listelerini üyeleri ile paylaşıyor.

Dünya ticaretinin buluşma noktası TurkishExporter, kendini diğer platformlardan farklı kılan anlık alım ilanı özelliğiyle sayısız ihracat fırsatları yayınlamaya devam ederken, sizde gıda sektöründe iyi bir tedarik ağınızın olduğunu düşünüyorsanız, kurumsal üyelik yaparak yüzlerce güncel ithalatçı firmaya erişebilirsiniz.