Kuveytli büyük toptancı Türkiye’den peynir ithal edecek

Kuveyt’te mukim gıda ürünleri ithalatçısı büyük bir firma Türkiye’den çedar krem peynir ithal etmek istediğini beyan etmiştir.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Kuveyt’te mukim büyük bir gıda ürünleri ithalatçısı firma Türkiye’den çedar krem peynir ithal etmek istediklerini ve tedarikçiler aradıklarını beyan etmiştir.

Çoğu yabancı ürünün pazarlaması yerel acente ya da dağıtımcı kanalıyla yapılmaktadır. Komisyon ile çalışan temsilci ya da acenteler kişisel bağlantıyı korumak için yabancı ortakları ile beraber düzenli olarak müşterilerini ziyaret etmektedir.

Kişisel bağlantının çok önemli olduğu Kuveyt’te acente ve gerekirse yabancı şirketin mevcut ve yeni müşterilerini düzenli olarak ziyaret etmesinde fayda vardır.

Yerel pazarda rekabetçi olabilmek için Kuveyt’teki temel satış faktörleri; fiyat, kalite, etkili satış sonrası hizmet, ödeme koşulları, indirimler ve iş bağlantılarıdır. Fiyata bağlı talebin yönlendirdiği Kuveyt pazarında taksitli ödeme planları ve indirimler yaygın pazarlama teknikleridir.

Kuveyt’te her çeşit ürünü doğrudan ithal ederek çeşitli dağıtım kanallarına pazarlayan bir çok aracı firma olduğu gibi, gıda, tekstil gibi genel tüketim ürünlerinin hem ithalatını hem de satışını gerçekleştiren büyük zincir marketler de bulunmaktadır.

Orijinal mesajı aşağıdaki şekilde olan müşterinin talebine bir altta verilen linkten ulaşabilirsiniz:

Dear Sir,
This is International ***** Group Co. from Kuwait.
We are a big importing company dealing with different kinds of foodstuff.
We are interested in getting cheddar cream cheese from your Turkey.
Kindly contact us on the above mentioned e-mail for more details.
Regards

http://www.turkishexporter.net/en/Leads/340746_cheddar-cream-cheese-import-to-kuwait

Bu talebi bırakan alıcının iletişim bilgileri ve ilgili talebe ait teknik detaylar tüzel firmalar ve şahıs firmalarına ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Değerli İhracatçımız, bu ve benzeri yüzlerce yurt dışı talep ve ihracat fırsatlarına sürekli ve ücretsiz erişebilmek için üyesi bulunduğunuz; Ticaret ve Sanayi Odası, İhracatçı Birliği ve İş dernekleri aracılığıyla Ekonomi Bakanlığı ihracat desteklerini kullanabilirsiniz.
Lütfen bağlı bulunduğunuz bu tür dernekler aracılığıyla Turkishexporter.Net'e başvurunuz...

Bu konularda ilginizi çekebilir