Maltalı firma, ‘yiyecek içecek otomatı’ ithalatı için Türk üretici arıyor!

Malta’dan B2B e-ihracat platformu TurkishExporter’a ilan bırakan ithalatçı bir firma, Türkiye’den yiyecek içecek otomatı satın alacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Türkiye'nin en büyük e-ihracat platformu TurkishExporter, farklı sektörlerde faaliyet gösteren firmalar için anlık 43 ana sektör ve 578 alt sektörde yayınlanan ilan akışı ile binlerce dolarlık iş hacmi oluşturarak yeni iş fırsatlarına kapı açıyor.

Bugün de makine sektörünü ilgilendiren bir alım ilanını paylaşan TurkishExporter, Türk ihracatçı firmaları Malta pazarı ile buluşturacak. Bu kapsamda Malta’dan dünya ticaretinin buluşma noktası TurkishExporter’a ilan bırakan bir ithalatçı, Türkiye’den yiyecek içecek otomatı satın alacağını belirtti.

Maltalı ithalatçı ile iletişim kurmak isteyen TurkishExporter kurumsal üyeleri ilan üzerinden doğrudan teklif sunabilecekken, İlk kez platformu kullanacak firmalar ise platformun mobil uygulaması olan Forie’yi, App Store ve Google Play’den indirerek basic üyelik başvurusu yapabilir.

Tek tıkla Malta pazarına yelken açın

Türk üreticileri ve ihracatçıları artık Malta pazarına daha kolay ve etkili bir şekilde ulaşabiliyorlar. Forie tarafından sunulan "Forie Databank" bir ihracat adres bankası gibi hizmet veriyor.

Bu kaynak sayesinde Malta’daki ithalatçılar, toptancılar ve perakendeciler gibi potansiyel iş ortaklarına hızla erişim sağlanıyor. Sektör ayrımı yapmaksızın geniş bir veri tabanını içeren bu kaynak, Türk işletmelerinin Malta pazarındaki fırsatları keşfetmelerine yardımcı oluyor.