Plastik hammaddemiz Avrupa’da rağbet görüyor

Sırbistanlı ithalatçı firma Türkiye’den konteynır bazında PP, LDPE, LLDPE, HDPE granül hammaddeler ithal etmek istediklerini beyan etmiştir.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Sırbistanlı ithalatçı bir firma Türkiye’den konteynır bazında PP, LDPE, LLDPE, HDPE granül hammaddeler ithal etmek istediklerini belirterek, bunun için fiyat teklifi verecek firmalardan irtibata geçmelerini beklediklerini beyan etmiştir.

Sırbistan, büyük ölçüde pazar güçlerinin hakim olduğu bir geçiş ekonomisine sahip olmakla birlikte, ekonomide devlet sektörü geniş bir alanda görülmekte ve birçok yapısal reforma hala ihtiyaç duyulmaktadır.

Sırp ekonomisi temel olarak yabancı sermaye destekli imalat sektörüne ve ihracata dayanmaktadır. İhracatı artırmak ve temel altyapı yatırımlarını güçlendirebilmek için 2010 yılında yeni bir uzun dönem ekonomik büyüme planını yürürlüğe koymuştur. Bu program uygulandığından beri Sırbistan’ın ihracatında gözle görülür bir artış kaydedilmiştir.

Sırbistan, kimya, tekstil, otomobil üretimi, mobilya ve gıda işleme gibi sektörler başta olmak üzere güçlü bir sanayi potansiyeline sahiptir. Sırbistan’daki iş ortamında kişisel ilişkiler önem taşımaktadır. İyi seçilmiş bir aracı Sırbistan pazarına girişte önemli katkı sağlayabilmektedir. Aracıların ülkedeki iş kültürüne, yerel dağıtım kanallarına hakim olması ihracatçı firmalarımızın başarısına katkı sağlayacaktır.

Orijinal mesajı aşağıdaki şekilde olan müşterinin talebine bir altta verilen linkten ulaşabilirsiniz:

Dear Gentleman,
We are a long time imported of various products to our Country
For a long time we have requests to import on a monthly basis virgin polyethylene and polypropylene granules
We would need from you the prices for first week of November for the following products on a quantity scale

1. PP polypropylene copolymer – one 20 ft container
2. PP polypropylene homopolymer – one 20 ft container
3. LLDPE – one 20 ft container
4. LDPE – one 20 ft container
5. HDPE for film and for plastic bags – one 20 ft container

Please advise your production time current availability
We would need also payment terms and position in your local port
Best regards

http://www.turkishexporter.net/en/Leads/339828_polyethylene-granules-raw-materials-import-to-serbia

Bu talebi bırakan alıcının iletişim bilgileri ve ilgili talebe ait teknik detaylar tüzel firmalar ve şahıs firmalarına ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Bu konularda ilginizi çekebilir